ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Κλάδος για υποθέσεις του Δήμου

0

Ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου, κ. Γεώργιος Κλάδος, βρέθηκε στην Αθήνα τη Πέμπτη 13 Ιουνίου, καθώς συμμετείχε στην εκδήλωση για την Προώθηση της Βιώσιμης Κινητικότητας στην Ελλάδα, που συνδιοργάνωσε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, το Διεθνές Φόρουμ Μεταφορών (ITF) και η Γενική Διεύθυνση Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων (DG REFORM) της ΕΕ, στο πλαίσιο του έργου TSI «Recharge & Refuel».

 Η εκδήλωση είχε ως κύριο άξονα την υποστήριξη της υιοθέτησης ηλεκτρικών οχημάτων και των Σχεδίων Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ). Ο Δήμαρχος με την παρουσία του, υπογράμμισε τη σημασία της βιώσιμης κινητικότητας, ως καίριο στοιχείο για τη δημιουργία ενός καθαρότερου και ασφαλέστερου περιβάλλοντος για τους πολίτες του Δήμου Μυλοποτάμου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πρωτεύουσα, ο κ. Γεώργιος Κλάδος πραγματοποίησε σειρά σημαντικών συναντήσεων με κυβερνητικούς εκπροσώπους, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση του Δήμου. Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Ευθύμη Μπακογιάννη, με τον οποίο αναζήτησαν άμεσες λύσεις για την αντιμετώπιση επειγουσών ζητημάτων  που έχουν προκύψει στην ευρύτερη περιοχή του δήμου και άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος είχε θεσμική συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Κωστή Χατζηδάκη, κατά την οποία συζητήθηκαν ορισμένα νέα έργα, που χρήζουν  χρηματοδότησης, με στόχο την ανάπτυξη του Δήμου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ