ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Μεγάλες οι ανάγκες σε αίμα κι αυτό το καλοκαίρι - Μειώνονται τα αποθέματα, την ώρα που τα τροχαία αυξήθηκαν

0

  «Κάθε προσφορά για αίμα είναι πολύτιμη», τονίζει ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών, απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες ώστε να ανταποκριθούν στις εθελοντικές αιμοδοσίες που πραγματοποιούνται

"Κόκκινο" χτυπούν οι ανάγκες για αίμα στην "καρδιά" του καλοκαιριού και στην Κρήτη, καθώς τα αποθέματα μειώνονται δραματικά με φόντο τη μεγάλη αύξηση των τροχαίων αλλά και των έκτακτων περιστατικών.

«Κάθε προσφορά για αίμα είναι πολύτιμη», τονίζει ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών, απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες ώστε να ανταποκριθούν στις εθελοντικές αιμοδοσίες που πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο έξω από τη Λότζια.
Αιμοληψία

Κάλεσμα στους πολίτες να ανταποκριθούν στις εθελοντικές αιμοδοσίες απευθύνει και η πρόεδρος του Συνδέσμου "ΑιματοΚρήτη" Ειρήνη Γεργιανάκη.  

    Μεγάλη ανταπόκριση είχε η εθελοντική αιμοδοσία και υποδοχή της φλόγας εθελοντών αιμοδοτών που πραγματοποιήθηκε στα Ανώγεια, ενώ αντίστοιχες δράσεις πραγματοποιούνται στον Σοκαρά του Δήμου Γόρτυνας

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και τα αποθέματα αίματος λιγοστεύουν δραματικά, την ώρα που οι ανάγκες για αίμα αυξάνονται και στο νησί μας όπου έχουν αυξηθεί σημαντικά τόσο τα τροχαία όσο και τα έκτακτα περιστατικά.

«Όσο συχνότερα αιμοδοτούμε, τόσο περισσότερες ζωές σώζουμε», τονίζει η πρόεδρος του "ΑιματοΚρήτη". «Πρόκειται για μια πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας σε μια περίοδο όπου οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες».  

Προχθές στα Ανώγεια ξεκίνησε το ταξίδι της στην Κρήτη η φλόγα της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδοδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών με διοργανωτή τον "ΑιματοΚρήτη", όπου συγκεντρώθηκαν 61 μονάδες αίματος.  Αντίστοιχες δράσεις πραγματοποιήθηκαν χθες στο χωριό Σοκαρά του Δήμου Γόρτυνας, με τη προσπάθεια του "ΑιματοΚρήτη" να συνεχίζεται όλο τον Αύγουστο προκειμένου να συμβάλει στις έκτακτες ανάγκες του καλοκαιριού.
 

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ