ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο σύλλογος οικογενειών και φίλων για την ψυχική υγειά αναζήτα εθελοντές για την θεατρική ομάδα «Α.Ψ.Ε.Ν.Τ.Η»

0

Ο  Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία (Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ.) Νομού Ρεθύμνου, προσκαλεί με χαρά τους/τις ενδιαφερόμενους/ες, να πλαισιώσουν και φέτος την εθελοντική του  θεατρική ομάδα «Α.Ψ.Ε.Ν.Τ.Η» (Από Ψυχής Εθελοντής Νέος Τώρα Ηθοποιός))  με συντονιστή τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Βαγγέλη Λιοδάκη.

Η θεατρική μας ομάδα, μέσα από την ενασχόληση θεατρικών κειμένων και ποιημάτων, ανακαλύπτει κρυφά νοήματα και ανασύρει κρυμμένα συναισθήματα στοχεύοντας, εκτός των άλλων, στην ψυχική ευεξία, στον αποστιγματισμό της ψυχικής νόσου και στην κοινωνική αλληλεγγύη και αποδοχή.

Τα μαθήματα Θεάτρου θα υλοποιούνται κάθε Δευτέρα από τις 18.00 μ.μ έως τις  21.00 μ.μ σε χώρο οροφοδιαμερίσματος του Β΄Κ.Α.Π.Η, που έχει παραχωρηθεί  από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου, στην οδό Ούλωφ Πάλμε 4, στην συνοικία Καλλιθέα  (όροφος 1ος) και όπου στο εξής θα στεγάζεται ο Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ρεθύμνου. 

Η πρώτη συνάντηση της Θεατρικής Ομάδας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 18.00 μ.μ. Θα χαρούμε πολύ να πλαισιωθεί από νέα και παλαιά μέλη.

Πληροφορίες⁚

Mail επικοινωνίας⁚ [email protected]

F/B: Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία Ρεθύμνου – ΣΟΦΨΥ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ