ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Φονικό Ανώγεια: 7 σφαίρες σκόρπισαν το θάνατο - Βαφτίστηκε το παιδί του Ξυλούρη

0

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ΑΠΕ-ΜΠΕ  ο 63χρονος -ο οποίος μεταξύ άλλων είχε διατελέσει πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων και πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ανωγείων- δέχτηκε μία σφαίρα στο σώμα του από το όπλο του 30χρονου. Από το όπλο του γιου τού θύματος, ο 30χρονος δέχτηκε έξι σφαίρες. Στο σημείο της φονικής συμπλοκής δεν βρέθηκαν όπλα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται διαπραγματεύσεις για την παράδοση του γιου του 63χρονου.Ένας ακόμα τραυματίας της φονικής συμπλοκής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου .

Βαφτίστηκε μετά το φονικό

Μάλιστα το πρωί της Κυριακής βαφτίστηκε μέσα στο θλιβερό αυτό σκηνικό το παιδί του Γιώργου Ξυλούρη, ακολουθώντας το έθιμο που υπάρχει.

Η τραγική ειρωνεία με τους τάφους

Το φονικό έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Κρήτη και όχι μόνο.Το απόγευμα της Κυριακής αναμένεται να γίνει η κηδεία του 30χρονου στα Ανώγεια και τη Δευτέρα η κηδεία του 63χρονου. Κατά τραγική ειρωνεία όμως ακόμα και οι τάφοι των δύο θυμάτων βρίσκονται δίπλα δίπλα στο κοιμητήριο και με προσοχή εξετάζεται κάθε λεπτομέρεια για να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

Ένα άτομο αναζητείται

Ένα άτομο αναζητείτε από τις αστυνομικές Αρχές στην ευρύτερη περιοχή των Ανωγείων, για συμμετοχή στο διπλό έγκλημα. Πρόκειται για τον γιο του 63χρονου που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του όπλου του 30χρονου συγχωριανού και γείτονά του στο Περαχώρι Ανωγείων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία όλα έγιναν όταν αρχικά λογομάχησαν και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια, οι δύο νεαροί. Ο 32χρονος Γιώργος Ξυλούρης και ο γιος του 63χρονου που αναζητείται. Ο 63χρονος, στην προσπάθειά του να χωρίσει τους δυο νεαρούς, δέχθηκε σφαίρα από το όλο του 32χρονου με συνέπεια να πέσει νεκρός.

Στη συνέχεια, ο γιος του 63χρονου πήρε ένα πιστόλι και τον πυροβόλησε με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Οι Αρχές τον αναζητούν, σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις τόσο του Ρεθύμνου όσο και του Ηρακλείου. Πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα παραδοθεί στις Αρχές.

neakriti,gr

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ