ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνάντηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου

0

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου, κ. Μανώλη Τσακαλάκη, και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, πραγματοποίησε την Τρίτη το μεσημέρι ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, κ. Νίκος Μαλλιαρός.

Τον Διοικητή του ΓΝΡ συνόδευε ο Διευθυντής της Μαιευτικής κλινικής κ. Παναγιώτης Αποστολάκης, ενώ από τη μεριά του συλλόγου το παρών έδωσαν οι Αντιπρόεδροι  κ. Μπιρλιράκης Εμμανουήλ και κ. Νίκος Κουμνάς, η Γενική Γραμματέας κα. Κριτσιωτάκη Κάτια και τα μέλη κ. Μάριος Κυριμάκης, κα Αθανασία Μανωλακάκη, κ. Αντώνης Γιουμπάκης και κ. Μιχάλης Χριστοφοράκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των θεσμικών συναντήσεων με φορείς  και συλλόγους της τοπικής κοινωνίας τις οποίες είχε προαναγγείλει με την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Μαλλιαρός, παρουσιάστηκαν συνοπτικά τα δεδομένα γύρω από την υφιστάμενη δυναμική του νοσηλευτικού μας ιδρύματος, καθώς και οι ανάγκες και οι προτεραιότητες της νέας διοίκησης για την ενίσχυση του προσωπικού και των ιατρικών υποδομών.

Επιπρόσθετα, ο κ. Μαλλιαρός, εξήρε τη πρωτοβουλία φορέων και συλλόγων της πόλης με την επωνυμία «ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ HOSPITALity», επισημαίνοντας πως η διεύρυνση και η ενίσχυση της είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και θα συμβάλλει αναμφίβολα από τη μεριά της κοινωνίας στο να δημιουργηθούν επιπλέον κίνητρα προς το υφιστάμενο ιατρικό προσωπικό με σκοπό να παραμείνει στην πόλη μας, αλλά και προς τους νέους επιστήμονες, προκειμένου να επιλέξουν να έρθουν και να στελεχώσουν το νοσηλευτικό ίδρυμα του Ρεθύμνου.

Από τη μεριά τους ο κ. Τσακαλάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ξενοδόχων εξέφρασαν για άλλη μια φορά τη στήριξή τους σε πρωτοβουλίες ενίσχυσης του νοσοκομείου και την πρόθεσή τους να συνεχίσουν να συμβάλλουν ενεργά στην διαμόρφωση ενός πακέτου παροχών προς το ιατρικό προσωπικό του ιδρύματος με σκοπό να αμβλύνουν τις αντικειμενικές δυσκολίες σε ότι αφορά ζητήματα όπως αυτό της εξεύρεσης στέγης στην πόλη του Ρεθύμνου.

Τέλος, οι δύο πλευρές συζήτησαν επίσης δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου και του Συλλόγου Ξενοδόχων για την υποστήριξη κοινών δράσεων και την ενίσχυση της υγειονομικής φροντίδας των επισκεπτών του Ρεθύμνου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ