ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Με λαμπρότητα ο εορτασμός για την 25η Μαρτίου στο Ρέθυμνο

0

Το Ρέθυμνο τίμησε με μια μεγαλειώδη παρέλαση την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της 203ης επετείου από την Εθνική Παλιγγενεσία!

Το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Προδρόμου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου παρουσία των τοπικών Αρχών. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο κ. Γεώργιος Φλουρής, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Άδελε.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στον μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην ομώνυμη Πλατεία.

Η παρέλαση, με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις που οργάνωσε η Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνης, πραγματοποιήθηκε στην Λεωφόρο Κουντουριώτη και την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κωστής Χατζηδάκης. Διπλα του στην έξέδρα των επισήμων ήταν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Ρεθύμνης της ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ο βουλευτής Ρεθύμνης Μανόλης Χνάρης και επικρατείας Ευάγγελος Αποστολάκης, εκπροσώπησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα.

Η έκπληξη της ημέρας ήταν ότι ο μικρούλης Ιωάννης Χαζηδάκης γιος του υπουργού Εθνικής Οικονομίας Κωστή Χατζηδάκη παρέλασε με τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης. 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ