ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Διαμαρτυρία για κοπή δέντρων λόγω ανάπλασης…

0

Την έντονη διαμαρτυρία της, για την προγραμματισμένη κοπή τριών τουλάχιστον δέντρων στο πλαίσιο της ανάπλασης της οδού, εκφράζει μέσα από γραπτή καταγγελία που ήρθε στην εφημερίδα μας, κάτοικος της οδού Κονδυλάκη στο Μασταμπά. Όπως αναφέρει η ίδια πρόκειται για δέντρα που για περίπου 50 χρόνια βρίσκονται στο σημείο, τονίζοντας ότι είναι εύρωστα και το ριζικό τους σύστημα δεν έχουν επηρεάσει καθόλου το πεζοδρόμιο.

Η κάτοικος του Μασταμπά δηλώνει αποφασισμένη να μην επιτρέψει την κοπή των δέντρων, υπογραμμίζοντας ότι έχει ενημερώσει γραπτώς την Τεχνική Υπηρεσία και το γραφείο Δημάρχου, ενώ έχει συντάξει επιστολή προς το Τμήμα Πρασίνου, ζητώντας την καταγραφή των δέντρων της οδού Κονδυλάκη και την προστασία τους.

Στην διαμαρτυρία της επίσης αναφέρει: «Δεν μπορώ, να κατανοήσω γιατί θα πρέπει να καταστρέφουμε τους ήδη υπάρχοντες πνεύμονες φυσικού πρασίνου που ήδη υπάρχουν, εφόσον σχεδιάζουμε να φτιάξουμε πάλι παρόμοιους, έστω και σε διαφορετικά σημεία, που εύλογα θα κάνουν χρόνια να αναπτυχθούν. Αντίθετα, θα περίμενα τα ήδη υπάρχοντα δένδρα να διατηρηθούν και αν χρειάζεται να καλλωπιστούν.»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ