ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος στον Οικισμό του Σκορδίλου

0

Το απόγευμα της Τετάρτης, 27ης Μαρτίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος πραγματοποίησε την πρώτη του ποιμαντική επίσκεψη στο μικρό Οικισμό του Σκορδίλου, που ανήκει στην Ενορία Αλφάς, και στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων.

Εκ μέρους του Οικισμού τον Σεβασμιώτατο καλωσόρισε, στην πρώτη του αυτή ποιμαντική επίσκεψη, ο Εφημέριος, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Καραγιαννάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία του χωριού καθώς και στην πολύτιμη βοήθεια πολλών ανθρώπων για τη στήριξη και ενίσχυση του μικρού αυτού Οικισμού και τον ευπρεπισμό του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του, συνεχάρη τον π. Δημήτριο και όλους τους ανθρώπους του χωριού για την αγάπη τους στο Σκορδίλο και για το ότι πράττουν ό,τι είναι δυνατόν για τη διαφύλαξη των ιερών και των οσίων του Γένους μας.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Γεώργιος Κλάδος, Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλφάς κ. Χαράλαμπος Μουντάκης και πολλοί άνθρωποι που έλκουν την καταγωγή τους από το Σκορδίλο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ