ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Το ΚΗΦΗ Δ. Μυλοποτάμου στη Μονή Αγίας Αναστασίαςτης Ρωμαίας

0

Χρονιάρες μέρες κι εμείς τιμούμε & τηρούμε τον αξιακό κώδικα, που βρήκαμε από τους γονείς μας & που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας!!!

Ακριβές παρακαταθήκες!!!

Έτσι λοιπόν καθώς πλησιάζει το Πάσχα προγραμματίσαμε & μετά από συνεννόηση με τον ηγούμενο, επισκευθήκαμε το Μοναστήρι της Αγίας Αναστασίαςτης Ρωμαίας στον Τσεσμέ Ρεθύμνου.

Έχοντας νηστέψει ολόκληρη την εβδομάδα κοινώνησαν όλοι οι ηλικιωμένοι μας.

Στη συνέχεια απόλαυσαν το καφεδάκι με το κέρασμα που τους προσεφέρθει στον περίβολο της εκκλησίας, απολαμβανοντας την εξαιρετική θέα με φόντο τη θάλασσα.

Βγάλαμε φωτογραφίες σαν σε μαθητική εκδρομή οι συμμαθητές, και όπως  πάντα μας εξέπληξαν με
 το πόσο πολύ εκτιμούν ότιδήποτε συμβαίνει στην καθημερινότητα τους & που δεν το θεωρούν αυτονόητο όπως εμείς, αλλά δώρο ακριβό!!!

Ευχαριστώ τον ηγούμενο της Μονής π.Βασίλειο,  που έκανε τη λειτουργία μόνο για τους δικούς μας ανθρώπους,  & τη ζεστή φιλοξενία ως οικοδεσπότης.

Ευχαριστώ τη Μαρία  για την όμορφη ιδέα της επίσκεψης στη συγκεκριμένη Μονή.

Ευχαριστώ τις συναδέλφισσες μου Άννα,  Μαρία, & Βίκυ, που όπως κάθε φορά που βγαίνουμε εκτός Δομής & όλα είναι πιο δύσκολα, αυτές υπερέβησαν τις εαυτές τους για να  περάσουν καλά αφ' ενός, αλλά να επιστρέψουν & ασφαλείς αφ' εταίρου οι άνθρωποι μας στα σπίτια τους!!!

Ευχαριστώ τους ηλικιωμένους μας για το μάθημα που μας έδωσαν για μια ακόμη φορά.
 
Εδώ οφείλω να ομολογήσω πως παρά το τεράστιο άγχος κάθε φορα που συνοδεύουμε 23, 24, 25 μη αυτοεξυπηρετούμενους ανθρώπους σε τέτοιες " εκδρομές ",  θαυμάζω την δύναμή τους αλλά & την τεράστια προσπάθειά  που καταβάλουν  άλλος λιγότερο,  άλλος περισσότερο, & άλλος πάρα πολύ, προκειμένου να τα καταφέρουν, και να μην χάσουντην ευκαιρία που τους δίνετε για μια βόλτα!!!

Να είμαστε Όλοι καλά με Υγεία Αγάπη Φροντίδα  Έγνοια, και του χρόνου να αξιωθούμε!!!

Και το Πάσχα με καλό!!!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ