ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Για το ξενοδοχείο ΒΙΟ και το café NOBLE η ναυαγοσωστική περίοδος ξεκίνησε από 1η Μαΐου

0

Με καθυστέρηση για μια ακόμα χρονιά θα ξεκινήσει από 1η Ιουνίου το ναυαγοσωστικό έργο, ενώ όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο κόσμος, τουρίστες και ντόπιοι, ξεκινούν να επισκέπτονται τις παραλίες από τις αρχές Μαΐου τουλάχιστον.

Ωστόσο, οι ιδιώτες που όπως όλα δείχνουν αντιλαμβάνονται πολύ καλύτερα ποια είναι η σωστή ημερομηνία για την τοποθέτηση ναυαγοσώστη, ήδη με ιδιωτική πρωτοβουλία προφυλάσσουν τους πελάτες τους από πνιγμό, αφού το ξενοδοχείο ΒΙΟ και το café NOBLE, έχουν τοποθετήσει ναυαγοσώστη από την 1η Μαΐου στο κομμάτι της παραλίας που μοιράζονται.

Μάλιστα, καθώς θεωρούν ότι στις 30 Σεπτεμβρίου είναι πολύ νωρίς για να σταματήσει το ναυαγοσωστικό έργο, αποφάσισαν επιμηκύνουν μόνοι τους την περίοδο και να συνεχίσουν να φυλάσσουν την παραλία και τον Οκτώβριο!

Πρέπει να γίνει σαφές προς τους αρμόδιους ότι είναι αναγκαία και επιτακτική η επέκταση της ναυαγοσωστικής περιόδου, καθώς οι λουόμενοι ξεκινούν νωρίτερα τα μπάνια τους και τα σταματούν αργότερα, με αποτέλεσμα να τίθεται ευθέως ζήτημα δημόσιας ασφάλειας των τουριστών και των ντόπιων που θα βρεθούν στη θάλασσα εκτός ναυαγοσωστικής περιόδου. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ