ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ και Βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη στο Νομό Σάμου

0

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Ρεθύμνου κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε το διήμερο 15-16 Μαΐου το Νομό Σάμου, ως Επικεφαλής του Κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των περιοδειών ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Σάμου κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, είχε συναντήσεις με αιρετούς, εκπροσώπους των τοπικών φορέων, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Σάμου κ. Ευάγγελο Καπλαντζή, κομματικά στελέχη και πολίτες, με τους οποίους συζήτησε τόσο για θέματα του χαρτοφυλακίου του, όσο και για το διακύβευμα των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Την πρώτη ημέρα πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σάμου.

Ακολούθως, επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Σάμου, το Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου, την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού, καθώς και το Δημαρχείο Δυτικής Σάμου.

Στη συνέχεια, μετέβη στην Κοινότητα Μυτιληνιών και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, καθώς και στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό, όπου συνεχάρη τους Εθελοντές Πυροσβέστες για τη συνδρομή τους στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Ο κ. Κεφαλογιάννης πραγματοποίησε περίπατο στο Πυθαγόρειο, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες για το διακύβευμα των Ευρωεκλογών.

Κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας, ο κ. Υφυπουργός επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ικαρίας και τον Εύδηλο, πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων με Πολιτικούς Φορείς.

Μετά το πέρας των επισκέψεών του, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Ρεθύμνου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι στη Σάμο και την Ικαρία, προκειμένου να στείλουμε το μήνυμα για μια μεγάλη νίκη σταθερότητας, εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Δυναμώνουμε τη φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη με ισχυρή Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό των Κυριάκο Μητσοτάκη και συνεχίζουμε τη σταθερή τροχιά ανάπτυξης και προόδου της χώρας μας. Η Ευρώπη είναι το κοινό μας σπίτι και οι αποφάσεις που λαμβάνονται στις Βρυξέλλες επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά μας. Καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και κυρίως να αντιληφθούν ότι τα ζητήματα της Ε.Ε., όπως το ΕΣΠΑ, το Ταμείο Ανάκαμψης και τα θέματα των επιδοτήσεων μας αφορούν όλους, γι’ αυτό και πρέπει να επιλεγεί η καταλληλότερη εκπροσώπηση για την προώθηση των συμφερόντων της Πατρίδας μας.»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ