ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στο Ρέθυμνο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Παππάς

0

Την ευκαιρία να ακούσει τους προβληματισμούς των πολιτών του Ρεθύμνου είχε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και πρώην καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς κατά τη διάρκεια της περιοδείας του χθες Σάββατο 18/05 στο Ρέθυμνο.

Τον κ. Παππά υποδέθηκαν ο Γραμματέας Ν.Ε. Ρεθύμνου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θοδωρης Δουλουμπέκης και τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μανώλης Αυγενάκης και Μανώλης Μωράκης.

Ο κ. Παππάς αφού ανέφερε ότι είναι σε έναν τόπο που γνωρίζει καλά κι έχει πολλούς φίλους κι ευχάριστες αναμνήσεις είπε: «Στα πλαίσια της περιοδείας μου θέλω να συναντήσω τους ανθρώπους εδώ, να ακούσω τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους και να μοιραστώ και εγώ τους προβληματισμούς μου. Να έχουμε μια όμορφη κουβέντα, άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός που είμαστε και εδώ».

Στο ερώτημα γιατί ο κόσμος να ψηφίσει Νίκο Παππά υπογράμμισε: «Όπως εγώ ταυτίζομαι με τους νέους ανθρώπους μπορεί να ταυτιστούν κι αυτοί μαζί μου. Θεωρώ ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από άφθαρτα πρόσωπα με φρέσκες ιδέες γι’ αυτό το λόγο μπήκα και εγώ στην πολιτική, για να φέρω τις ιδέες μου και το συντομότερο να τις εφαρμόσω».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ