ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Άγνωστος παραμένει ο χρόνος αποκατάστασης της ζημιάς στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης του Ρεθύμνου

0

Άγνωστος παραμένει ο χρόνος αποκατάστασης της βλάβης στον κεντρικό αγωγό μεταφοράς νερού από την Αργυρούπολη στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για τον αγωγό που τροφοδοτεί την δεξαμενή του Γαλλου, οπότε όλες οι περιοχές από το κέντρο της πόλης προς το Πανόραμα Ατσιποπούλου και ειδικά τα υψηλά σημεία του Μασταμπά και του Κουμπέ παραμένουν χωρίς νερό.
Επίσης, ο αγωγός αυτός ενισχύει και την δεξαμενή στα Καστελάκια, οπότε πρόβλημα αντιμετωπίζουν και τα υψηλά σημεία της Καλλιθέας. 
Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρη Λελεδάκη, τα συνεργεία εργάζονται στο σημείο που βρέθηκε σπασμένος ο αγωγός στην περιοχή του Πετρέ, για να αποκαταστήσουν την βλάβη εντός της ημέρας και ζητούν την κατανόηση των πολιτών. 
Το σπάσιμο του αγωγού στην περιοχή του Πετρέ εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες. Είναι στο ύψος της γέφυρας και η βλάβη είναι πολύ σοβαρή καθώς απαιτεί εξειδικευμένα ανταλλακτικά υλικά. 
Έως αυτή την ώρα παραμένει ασαφής ο χρόνος αποκατάστασης της ζημιάς και η ΔΕΥΑΡ θα ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα για το πρόβλημα.

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ