ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στη Λάρισα ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης κ. Πρόδρομος

0

Κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στη Λάρισα και μετείχε στις εορταστικές και λατρευτικές εκδηλώσεις για την Εορτή του Πολιούχου Λαρίσης, Αγίου Αχιλλίου, Αρχιεπισκόπου Λαρίσης, του Θαυματουργού και Μυροβλύτου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Πρόδρομος έλαβε μέρος στον Προεόρτιο Εσπερινό, τη Δευτέρα, 13η Μαΐου 2024, στον Εόρτιο Εσπερινό, την Τρίτη, 14η Μαΐου 2024, στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία της κυριωνύμου ημέρας, Τετάρτης, 15ης Μαΐου 2024, και στον Μεθέορτο Εσπερινό, το εσπέρας της ίδιας ημέρας, κατά τον οποίο ο Επίσκοπός μας χοροστάτησε και κήρυξε τον Θείο λόγο, κατόπιν σχετικής προτροπής του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Του Πολυαρχιερατικού Συλλειτούργου της Πανηγύρεως προέστη ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος και έλαβαν μέρος οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ