ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο λαμπερός, νεοφώτιστος Ιωάννης Γασπαράκης junior!

0

Λαμπερός, χαμογελαστός και πανευτυχής ήταν ο μικρός Ιωάννης το περασμένο Σάββατο που βαπτίστηκε και έγινε επισήμως Χριστιανός Ορθόδοξος!

Πήρε το όνομα του παππού του και έδειξε πολύ περήφανος για αυτό! Μπήκε με γέλια στην κολυμβήθρα για να δεχθεί το Άγιο Μύρο από τον πατέρα Σωκράτη Ξενικάκη που τέλεσε το ιερό μυστήριο στον Ναό Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων και βεβαίως το λάδι της βάπτισης του και τον Σταυρό του από την ανάδοχο του, την Ευδοκία Πατρικαλάκη – Καραγιαννάκη.

Πανευτυχείς γονείς ο Γιώργος Γασπαράκης και η Υρώ Βασιλάκη, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους μαζί με τους δικούς τους γονείς που έζησαν την ευτυχισμένη στιγμή της βάπτισης του εγγονού τους! Ειδικά ο παππούς Γιάννης Γασπαράκης, που άκουσε το όνομα του από το παιδί του παιδιού του!

Η δεξίωση και το γλέντι στο κέντρο Πέλαγος – La pelegrina ήταν η επισφράγιση της όμορφης οικογενειακής βραδιάς. Μαζί με συγγενείς και φίλους εορτάστηκε η βάπτιση του πανέμορφου Γιάννη που πήρε ευχές και ευλογίες που θα τον ακολουθούν για μια ζωή γεμάτη από χαρές!

Η εφημερίδα μας απευθύνει θερμές ευχές στον νεοφώτιστο, τους γονείς και την νονά του!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ