ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Πρώτη Γιορτή Παιδιού στο Ρέθυμνο: Ένα χαμόγελο για τους μικρούς μας φίλους

0

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου η 1η Γιορτή Παιδιού στο Ρέθυμνο, μια ξεχωριστή εκδήλωση που πλημμύρισε το Δημοτικό Κήπο της πόλης με χαμόγελα, κέφι και παιχνίδι

Η εκδήλωση, που συνδιοργανώθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης/Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α. του Πανεπιστημίου Κρήτης, υποδέχθηκε πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας, προσφέροντας ατελείωτη διασκέδαση και ξεχωριστές στιγμές για μικρούς και μεγάλους.

Η γιορτή, με ελεύθερη είσοδο για όλους, έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς φίλους να απολαύσουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από πατίνια και κατασκευές κεραμικών, μέχρι face painting, ιππασία, αναρρίχηση και μαθήματα ρομποτικής με Lego. Για τους λάτρεις των πνευματικών παιχνιδιών, υπήρχαν τραπέζια σκάκι, ενώ η εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους. Ο κήπος του Ρεθύμνου έγινε ένας κόσμος φαντασίας και δημιουργικότητας, γεμάτος παιδικές φωνές και γέλια.

Η παρουσία του ιδρυτή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλου, προσέδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκδήλωση, με τον ίδιο να υποδέχεται τους επισκέπτες και να μιλά για τη σημασία της στήριξης των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Η εκδήλωση δεν περιορίστηκε μόνο σε παιχνίδι και διασκέδαση. Στο χώρο του Δημοτικού Κήπου, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν το έργο του Οργανισμού, συμμετέχοντας σε ένα bazaar με σχολικά είδη και άλλες προσφορές, αλλά και ρίχνοντας τις συνεισφορές τους στους κουμπαράδες ενίσχυσης. Παράλληλα, όλοι απόλαυσαν λιχουδιές όπως ποπ κορν, μαλλί της γριάς και παγωτά, που συμπλήρωσαν ιδανικά τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Τα έσοδα της 1ης Γιορτής Παιδιού θα διατεθούν για την ενίσχυση των Κινητών Ιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παιδιών της Κρήτης, συμβάλλοντας έτσι στην παροχή ιατρικής φροντίδας σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ