ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Mητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου στην Ιερά Μονή Μιχαήλ Αγγέλου Φοίνικα στα Σελλιά

0

Κατόπιν αδείας και ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Τίτο Βαμβακά, Ηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αρκαδίου, και τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Θεολόγο Παπαλεβυζάκη, Ηγουμενοσύμβουλο αυτής, επισκέφθηκε προσκυνηματικώς, το μεσημέρι της Δευτέρας, 7ης Οκτωβρίου 2024, την Ιερά Μονή Μιχαήλ Αρχαγγέλου Φοινικιά, στα Σελλιά του Δήμου Αγίου Βασιλείου, η οποία υπήρξε Μετόχιο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Προφήτου Ηλιού Ρουστίκων.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε και ξενάγησε σε όλους τους χώρους της Ιεράς Μονής ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Βάθης, Εφημέριος Σελλίων, ο οποίος προέστη στο ανακαινιστικό έργο της Μονής. Ο π. Ιωάννης εξήγησε στο Σεβασμιώτατο όλα τα βήματα της πορείας του ανακαινιστικού τούτου έργου.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον π. Ιωάννη Βάθη για το θαυμάσιο αυτό έργο και ευχήθηκε σε αυτόν και τους συνεργάτες του να έχουν την ενίσχυση του Θεού για τη συνέχισή του επ’ αγαθώ της Αγίας μας Εκκλησίας.

Στη συνέχεια, προσφέρθηκε προς τον Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία του πλούσια τράπεζα φιλοξενίας και αντηλλάγησαν δώρα και από τις δύο πλευρές.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ