ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Επιστολή των κατοίκων της οδού Σπύρου Λίτινα για τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ

0

Σε εργοτάξιο έχει μετατραπεί η οδός Σπύρου Λίτινα στην Καλλιθέα, καθώς τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που εκτελούν έργα στους δρόμους περιμετρικά του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου αποθέτουν εκεί τεράστιους όγκους χώματος , τους οποίους φορτοεκφορτώνουν καθημερινά, κάνοντας κατάληψη ακόμη και των πεζοδρομίων. Ταυτόχρονα, εκσκαφείς, φορτηγά και άλλα βαρέα οχήματα παρκάρουν εκεί παρανόμως καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας – ιδίως τα σαββατοκύριακα – ενώ πολλά εργαλεία και χωματουργικά εξαρτήματα παραμένουν πεταμένα στο οδόστρωμα και το πεζοδρόμιο.

Όλη αυτή η κατάσταση θέτει καθημερινά σε κίνδυνο την υγεία μικρών και μεγάλων, καθώς η σκόνη που σηκώνεται αδιαλείπτως μας αναγκάζει να παραμένουμε όλη μέρα με τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά. Επίσης, τα εκτεθειμένα μηχανήματα βάζουν σε κίνδυνο τόσο τη ζωή των πεζών που διασχίζουν το δρόμο, όσο και των οδηγών, καθώς λόγω των σωρών χωμάτων και των βαρέων οχημάτων, έχει μειωθεί στο μισό το πλάτος του δρόμου, αλλά περιορίζεται και η ορατότητα των οδηγών.

Εφόσον επί της οδού Σπύρου Λίτινα δεν γίνεται καμία απολύτως εργασία, απαιτούμε την απομάκρυνση του αυτοσχέδιου εργοταξίου μπροστά από τα σπίτια μας.

Οι κάτοικοι της οδού Σπύρου Λίτινα

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ