ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Καταγγελία για προσαγωγή μελών της ΚΝΕ στο αστυνομικό τμήμα

0

 Η ΤΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ καταδικάζει την αναίτια και απρόκλητη προσαγωγή μελών και στελεχών της ΚΝΕ και του ΚΚΕ σήμερα το μεσημέρι, έξω από το στρατόπεδο Θεοδωράκη και επί της παλιάς εθνικής οδού.
Η προσαγωγή για εξακρίβωση στοιχείων των μελών της ΚΝΕ, που μοίραζαν φυλλάδια στους εξοδούχους φαντάρους, μοναδικό στόχο έχει την τρομοκράτηση και η ευθύνη βαραίνει την κυβέρνηση.
Η κυβέρνηση της ΝΔ, με την στήριξη όλων των αστικών κομμάτων, συνεχίζει να αντιμετωπίζει τον λαό και την νεολαία, κάθε φωνή που διεκδικεί να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, με αυταρχισμό και καταστολή. Το σημερινό γεγονός, έρχεται να προστεθεί στις απαράδεκτες ποινές που επιβλήθηκαν στους φαντάρους που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις ενάντια στον πόλεμο.
Αυτή την στιγμή , η χώρα μας εμπλέκεται πολύμορφα σε δύο πολέμους, με αποστολή φρεγατών, όπλων και πυρομαχικών, με στρατιωτικές βάσεις και υποδομές που «δουλεύουν στο φούλ», όπως η Βάση της Σούδας και άλλου για την υποστήριξη των πολεμικών αναμετρήσεων. Ο λαός μας μετατρέπεται σε στόχο για αντίποινα, ενώ πληρώνει 7 δις ευρώ κάθε χρόνο για ΝΑΤΟικές δαπάνες και μισό εκατομμύριο κάθε μέρα για την φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα. Ταυτόχρονα, έχουν το θράσος να μας λένε ότι δεν υπάρχουν λεφτά για υγεία, παιδεία, μισθούς και συντάξεις.
Τους το ξεκαθαρίσουμε! Σε ΚΚΕ και ΚΝΕ δεν πιάνουν απειλές! Οι κομμουνιστές δεν τρομοκρατούνται , θα συνεχίσουμε ακόμα ποιο δυναμικά τον αγώνα ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και σχεδιασμούς. Καλούμε τον ρεθυμιώτικο λαό να δώσει απάντηση, να διεκδικήσει, πιο μαζικά

Έξω η Ελλάδα από του πολέμους!

Να κλείσει τώρα η Βάση της Σούδας και όλες οι υποδομές που εδρεύουν στην Κρήτη και στην χώρα μας!

Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό και σε όλους τους λαούς που δοκιμάζονται

Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά και δεν έχουν καμία δουλειά έξω από τα σύνορα!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ