ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Υπάρχουν πλέον 1 δισεκατομμύριο Windows 10 συσκευές

0

Ήταν 29 Ιουλίου του 2015 όταν τα Windows 10 έγιναν διαθέσιμα στους καταναλωτές και η Microsoft ανακοίνωνε το στόχο της να φτάσει μέσα σε τρία χρόνια τις 1 δισεκατομμύριο συσκευές που θα τα έχουν εγκατεστημένα. Ένας στόχος που αποκαλύφθηκε πως δεν ήταν τελικά τόσο εύκολος. Πέντε χρόνια μετά λοιπόν, ανακοινώνει περήφανα πως 1 δισεκατομμύριο συσκευές σε 200 χώρες χρησιμοποιούν Windows 10.

Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι έχουν διαλέξει τα Windows 10 σε 200 χώρες, με αποτέλεσμα πάνω από ένα δισεκατομμύριο ενεργές Windows 10 συσκευές. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ευγνώμονες στους πελάτες μας, στους συνεταίρους μας και στους υπαλλήλους μας που μας βοήθησαν να φτάσουμε εδώ. – Yusuf Mehdi, Microsoft

Ο αριθμός περιλαμβάνει PCs, laptops, Xbox One κονσόλες και HoloLens. Σημαντικός παράγοντας για την καθυστέρηση των δύο ετών, ήταν η αποτυχία των Windows Phone να πάρουν ένα κομμάτι από την πίτα του iOS και του Android. Οι 1 δισεκατομμύριο συσκευές περιλαμβάνουν 80.000 διαφορετικά μοντέλα από 1.000 διαφορετικούς κατασκευαστές.

Τέλος, η Microsoft αποκάλυψε πως διαθέτει πλέον 17.8 εκατομμύρια Windows Inside testers.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ