ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Τουρισμός χωρίς υποδομές δεν φέρνει Ποιότητα

0

Η Ευρώπη αργά ή γρήγορα θα μπει σε ύφεση και οι πελάτες Τουρίστες που θα έρχονται στη χώρα μας θα είναι η πολύ χαμηλού η πολύ υψηλού επιπέδου.
Ο ακριβός πελάτης έχει όμως Απαιτήσεις.
Θέλει να κατέβει με ασφάλεια στο ξενοδοχείο Θέλει χώρους parking Θέλει καθαριότητα.
Όλοι έχουμε δει καποια ξενοδοχεία ενώ διαθέτουν χώρο επιβίβασης αποβίβασης να μην χρησιμοποιείτε διότι δεν είναι εύκολη η πρόσβαση του λεωφορείου.
Τη δεκαετία του 1990 που κτιστηκαν τα περισσότερα δεν υπήρχε από τους ιδιοκτήτες η αντίληψη να αφήσουν χώρους υποδοχής των πελατών τους για να έχουν περισσότερη κάλυψη
Στο ξενοδοχείο τους.
Άλλες Εποχές γρήγορη άνοδος δεν άφησαν περιθώρια για αυτά συν το Κρατος απροετοιμαστο μας έφεραν στο σημερινό αποτέλεσμα. Σήμερα 5αστερια ξενοδοχεία στην πόλη μας ψάχνουν χώρους parking. Άραγε γιατί?
Μήπως  το απαιτούν οι πελάτες τους μέσα από τα σχόλια?
Το 1992 έκανα το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό κ συγκεκριμένα στη Γαλλία.
Θυμάμαι ακόμα τον οδηγό καθώς μας πήγαινε στο ξενοδοχείο κάπου κοντά στο κέντρο
Παιδιά ΕΔΩ Μονο ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ να σας αποβιβασω και το ξενοδοχείο σας είναι 300 μέτρα πιο μακριά .
Το λεωφορείο αμέσως μετά έφυγε. Που το σταθμευσε  άγνωστο.
Άλλη μια εικόνα που μου έμεινε είναι τα συνεργεία του Δήμου επλυναν καθαριζαν τα πεζοδρόμια τη νύχτα μετά τις 2 τα ξημερώματα.
Αυτά το 1992.
Σήμερα είμαστε στο 2022.
Η πόλη μας σε αυτό το διάστημα άλλαξε ριζικά προς το καλύτερο βέβαια αλλά λόγω του μειονέκτημα τος  ότι έχει 15 με  20km μήκος και με την αύξηση των  ΙΧ αυτοκινήτων, των rent car το καλοκαίρι  τουριστικών λεωφορείων εκδρομές transfer με στάσεις του ΚΤΕΛ σε πολύ κοντινό σημείο χαρακτηριστικά Στάση επιμελητήριο Ρεθύμνου με Στάση Κλαψινακη μια απόσταση κοντά στα 40 με 50 μέτρα, αμαξες κοκκινα λεωφορεία  τραινάκι ποδήλατα κ.λ.π.
Σε μια πόλη με 2 δρομους η κυκλοφορία γίνεται βάσανο για τον Πολίτη  & για τους Επισκέπτες κατά τούς καλοκαιρινούς μήνες.
Τα ζήσαμε πρόσφατα.
Πρέπει Αμεσα Όλοι οι φορείς,Δημος Περιφέρεια σύλλογοι,ξενοδόχοι,Αστυνομία,Τροχαία να καθίσουν να βρουν την καλύτερη δυνατή λυση με κάποιες μικρές κατά την γνώμη μου επιδιόρθωσεις Πριν είναι αργά για όλους μας.
Αλλαγή νοοτροπίας Συλλογικοτητα.
Αυτό είναι το μέλλον.
Δεν υπάρχει χρόνος για αντιπαλότητα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ