ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχασε από τον Εργοτέλη αλλά άφησε υποσχέσεις η γυναικεία ομάδα του Αστέρα

0

Η ομάδα του Αστέρα παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, παρ'όλα αυτά άφησε καλές υποσχέσεις με τον Κυριάκο Γρηγοράκη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα είχε την ατυχία να βρεθεί πίσω στο σκορ μόλις στο 1' λεπτό, καθώς, με διαγώνιο σουτ της Αναστασίας Ζήγρα  έγινε το 0-1

Η ίδια παίκτρια είχε και δοκάρι πριν η Ραπάνη κάνει το τελικό 0-2 στο 23'.

Στο 35' ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν η Τούνα βρέθηκε σε τετα- τετ με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το τέρμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα: 

Χρήσιμα συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να εξαγάγει ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μας Κυριάκος Γρηγοράκης από το φιλικό που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο γήπεδο της Σοχώρας.

Ο Εργοτέλης σαφώς πιο έμπειρος πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στην ελλιπέστατη ομάδα μας, η οποία παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, αφού για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Δαφέρμου, Δρακάκη, Μανωλίτση, Γένοβα, Καραντωνάκη, Μαραγκουδάκη, Βασιλάκη, Νικηφόρου. Η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο αν και πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ με διαγώνιο σουτ της Ζήγρα. Η ομάδα μας είχε μια καλή στιγμή με την υπό απόκτηση Καραμουσαδάκη στο 9’ που έδιωξε με τα πόδια η Γρηγοριάδη στο 9’. Στο 18’ η Ζήγρα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, για να έρθει η Ραπάνη στο 23’ και να πετύχει το 0-2, όταν βρέθηκε απέναντι στην Χατζηστάμου. Μία ακόμη καλή στιγμή για τον ΑΟΝ Αστέρα στο 35’ με την Τούνα που βρέθηκε απέναντι από την πορτιέρο του Εργοτέλη, πλασάροντας λίγο άουτ.

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κυριάκος Γρηγοράκης): Χατζηστάμου, Νάνου, Παπαδάκη, Κιαχίδου, Γουνάκη, Κοτσίφη, Σταγάκη, Κελαϊδή, Τούνα, Καραμουσαδάκη, Γ. Παπακωνσταντή.

Έπαιξαν ακόμη Καράγκου, Σιώη, Παντελίδου, Μανουκαράκη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννα Δούκα): Γρηγοριάδη, Δρακωνάκη, Ζήγρα, Κωνσταντοπούλου, Χαριτάκη, Δρακογιαννάκη, Ξέρα, Σαριδάκη, Σημαιάκη, Φανουράκη, Ραπάνη.

Έπαιξαν ακόμη οι Ρέινγκ, Βαξεβάνη, Λάρου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ