ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Αισθητικές παρεμβάσεις της υπηρεσίας πρασίνου Δήμου Ρεθύμνου

0

Η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Ρεθύμνης, συνεχίζει την προσπάθεια της για την αναβάθμιση της αισθητικής των χώρων που φιλοξενούν δέντρα και λουλούδια στις πλατείες και τους δρόμους της πόλης και των οικισμών.

  Εφαρμόζοντας το πρόγραμμα της ως προς τον καλλωπισμό παρτεριών και κήπων του δήμου, πραγματοποιεί καλαίσθητες παρεμβάσεις, με τις οποίες προσδίδεται νέα αισθητική αντίληψη στην αρχιτεκτονική τοπίου της πόλης μας.

 Δημιουργίες από φυσικά υλικά και λουλούδια, κοσμούν το Ρέθυμνο και αποτελούν σημείο αναφοράς για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες μας.

  Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ρεθύμνου με αρμοδιότητα το πράσινο κ. Γιώργης Παπαδόσηφος, επισημαίνει, ότι παρά την έλλειψη προσωπικού που υπάρχει στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης, η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί απρόσκοπτα με έμφαση στον εξωραϊσμό και την καλαίσθητη αναβάθμιση των χώρων πρασίνου της παλιάς και της νέας πόλης καθώς επίσης του Δημοτικού Κήπου και βεβαίως των οικισμών μας.

 Ο ίδιος απευθύνει θερμές ευχαριστίες στην Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και της Υπηρεσίας Πρασίνου κ. Νικολέτα Γκολφινοπούλου και σε όλο το προσωπικό για την συνεργασία τους και την δημιουργικότητα που επιδεικνύουν σε καθημερινή βάση με στόχο ένα πιο όμορφο και ανθρώπινο Ρέθυμνο για όλους.

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ