ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή των Βρεφονηπιακών/Παιδικών Σταθμών και των Κ.Δ.Α.Π Δήμου Ρεθύμνης

0

Η ενθουσιώδης συμμετοχή των παιδιών και των οικογενειών τους, η άψογη συνεργασία τους με τις παιδαγωγούς και τα στελέχη της Κοινωνικής  Υπηρεσίας του Δήμου, που επιμελήθηκαν τη διοργάνωση της γιορτής με μεράκι, φαντασία και αγάπη για τα παιδιά, εγγυήθηκαν την επιτυχία της, προσφέροντας σε όλους /-ες τους/τις συμμετέχοντες/-ουσες      μια εμπειρία από αυτές που πλουτίζουν τις αναμνήσεις.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου- Γκίκα και οι συνεργάτες της στην Κοινωνική Υπηρεσία Δ.Ρ. ευχαριστούν θερμά τα παιδιά και τις οικογένειές τους για την θετική ανταπόκρισή και συμμετοχή τους σε αυτή τη συλλογική δράση και εύχονται σε όλους ένα ξέγνοιαστο, υγιές και χαρούμενο καλοκαίρι.

Επιπλέον ευχαριστούν ολόψυχα επιχειρηματίες της πόλης που εμπλούτισαν με τις προσφορές τους τη γιορτή. Ιδιαίτερες ευχαριστίες  απευθύνουν στον κ. Γεωργαλή Κωνσταντίνο, εκπρόσωπο της βιοτεχνίας παγωτού «Μασκωτίτσα»,  για την ευγενική και γενναιόδωρη χορηγία  21 κιλών παγωτού, το οποίο  προσφέρθηκε στα παιδιά στη διάρκεια της καλοκαιρινής γιορτής των Βρεφονηπιακών/ Παιδικών Σταθμών και των Κ.Δ.Α.Π Δήμου Ρεθύμνης, προσδίδοντας στην εμπειρία που αποκόμισαν μια ενισχυμένη δροσερή και γλυκιά γεύση!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ