ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική νίκη του Αστέρα επί του Ρεθυμνιακού

0

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής στον Κρητικό όμιλο, Άστερας και Ρεθυμνιακός έπαιξαν φιλικό. 

Η ομάδα του Ηλία Ασπρομάτη επικράτησε με 2-1 εκείνης του Γιώργου Λυρωνη, με τους δύο προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Και οι δύο ομάδες δείχνουν να βρίσκονται σε καλό δρόμο ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στις 18/10. 

Τα γκολ:

Στο52’  μετά από ατομική ενέργεια ο Σηφακάκης θα δώσει την μπάλα στον Αντιασβίλι και εκείνος από κοντά σε θα δυσκολευτεί να ανοίξει το σκορ, 0-1.

 Ο Βελονάκης στο 67' θα ανατραπεί από τον Μπούσδρα και θα κερδίσει το πέναλτι. Ο  Σιόρε ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Νικηφόρο και έκανε το 1-1.

Δέκα λεπτα αργότερα ο Αστέρας κέρδισε  έμμεσο. Ο Ρηγάκης πάτησε στον Βελονάκη και αυτός με πλασέ έκανε το τελικό 2-1.

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Ασπρομάτης): Παντελίδης (46’ Α. Παπαδάκης), Σιόρε (76’ Βλατάκης), Μαραθιάνος (73’ Τζαγκαράκης), Π. Κλειδής (62’ Ψυχουντάκης), Αντωνόπουλος, Α. Κλειδής, Καψαλάκης (70’ Δημήτρη), Άννι (46’ Γερωνυμάκης), Ρότζεν, Ρηγάκης, Βελονάκης.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Νικηφόρος (70’ Ανωμεριανάκης), Γεωργούλης (59’ Μπούσδρας), Δασκαλάκης, Τουρνάκης, Μυρθιανός (59’ Κουδουνάκης), Δελήμπασης, Δροσάκης (59’ Φράγκος), Αντιασβίλι (84’ Κοσκινάς), Ξεπαπαδάκης, Βρεττός (46’ Παπιομύτογλου), Σηφακάκης.

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ