ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ν. Παπαδάκης: « Η ομάδα πρέπει να παραμείνει στην Γ΄Εθνική με την ίδια φιλοσοφία»

0

Στις 18 Οκτωβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Θέλω να μας πείτε πως βλέπετε ως τώρα την εικόνα της ομάδας και που πιστεύετε ότι μπορείτε να φτάσετε φέτος:

«Θεωρώ ότι έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κάποιο θέμα όσο αφορά την παραμονή μας στην κατηγορία. Πιστεύουμε πολύ σε αυτά τα παιδιά που έχουμε και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά».

Βλέπουμε ότι ο Αστέρας στηρίζεται σε νέα παιδιά, πιστεύετε ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να αντέξουν το βάρος της φανέλας του Αστέρα?

«Είναι μια πολύ καλή ερώτηση αυτή, δεν μένει παρά να το δούμε στην πορεία της φετινής χρονιάς. Είπα και προηγουμένως ότι εμείς πιστεύουμε πολύ σε αυτά τα παιδιά και θεωρούμε ότι δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα και γι’αυτό βασιζόμαστε σε αυτούς».

Πριν λίγες μέρες είδαμε ότι ο Αστέρας άλλαξε σήμα, θα μας πείτε δύο λόγια για αυτήν την καινοτόμο ιδέα:

«Ακολουθούμε τις επιταγές της νέας εποχής και θεωρώ ότι η ομάδα έχει μπει σε μια νέα τροχιά, επιστρέφοντας πλέον στις Εθνικές κατηγορίες. Θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτές και πάνω σε αυτό το πλαίσιο αρχίζουμε και δημιουργούμε νέα πράγματα τα οποία μπορούμε να μας πάνε και στο μέλλον. Το σήμα είναι μια πάρα πολύ καλή και σημαντική-εκπληκτική έμπνευση του Κώστα του Μαμαγκάκη. Θεωρώ ότι μας αντιπροσωπεύει απόλυτα και είμαι σίγουρος ότι είναι η αρχή για να εισέλθουμε σε μια νέα διαδικασία την νέα εποχή που έχουμε μπει στον Αστέρα».

Παρόλο που ο Αστέρας αλλάζει επίπεδο βλέπουμε δυστυχώς ότι το θέμα του γηπέδου μένει στάσιμο και τα προβλήματα που υπάρχουν δεν λύνονται. Θα μας πείτε την γνώμη σας απάνω σε αυτό το θέμα?

«Δεν αφορά μόνο τον Αστέρα αλλά και τις άλλες ομάδες αυτό το ζήτημα. Θεωρώ ότι το γήπεδο όπως είναι έτσι αυτή την στιγμή δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να υπάρχουν ομάδες για να παίζουν στην Γ΄Εθνική και η γυναικεία του Αστέρα στην Ά Εθνική. Πρέπει να γίνουν έργα, έχουμε μιλήσει με τον Δήμο, αισιοδοξώ ότι θα το καταλάβουν και αυτοί και θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση για να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια των ομάδων όλης της πόλης που παίζουν στο συγκεκριμένο γήπεδο, σε καλύτερες συνθήκες».

Πέραν του αντρικού τμήματος υπάρχει και το γυναικείο που φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Α΄Εθνική. Πείτε μας πως και αποφασίσατε να φτιάξετε γυναικείο τμήμα και δύο λόγια για την φετινή χρονιά:

«Καταρχάς το γυναικείο τμήμα το βρήκαμε στον Αστέρα η διοίκηση με πρόεδρο εμένα, αποφασίσαμε με τα παιδιά που τρέχουν την γυναικεία ομάδα να συνεχίσουν αυτό το κομμάτι. Θεωρώ ότι τώρα με την αναδόμηση που γίνεται στην ομάδα τον τελευταίο χρόνο, έχουμε δημιουργήσει και τμήματα ακαδημιών κοριτσιών πλέον στην ομάδα μας. Θα στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, θέλουμε ο Αστέρας να μείνει στην Α΄Εθνική και ο στόχος μας είναι αυτός».

Που ξεκινάνε και που σταματάνε οι φιλοδοξίες σας  για τον Αστέρα;

«Καταρχάς έχουμε αρχίσει να κάνουμε τα πρώτα βήματα όσο αφορά το ότι θεωρούμε ο Αστέρας πρέπει να παίζει στις Εθνικές κατηγορίες. Προς το παρόν αυτό που θέλουμε είναι αυτό και να δημιουργήσουμε μια καλύτερη προοπτική όσον αφορά τις ακαδημίες μας. Όπως ξέρετε τα παιδιά της αντρικής ομάδας, τα περισσότερα έχουν προέλθει από την ακαδημία μας, οπότε πάνω στο ίδιο πλάνο και φιλοσοφία να συνεχίσουμε και αν και εφόσον η ομάδα μας δείξει ότι μπορεί, τότε να κάνουμε και ένα βήμα ίσως παραπάνω. Προς το παρόν η ομάδα πρέπει να παραμείνει στην Γ΄Εθνική, όσο περισσότερο καιρό γίνεται αυτό και πάντα με την ίδια φιλοσοφία η οποία είναι τα δικά της παιδιά».

Ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε στον κόσμο της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς;

«Αυτό που θα ήθελα να διαβεβαιώσω τον κόσμο της ομάδας είναι ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία. Θα θέλαμε πάρα πολύ ο κόσμος να μας δείξει για άλλη μια χρονιά εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνουμε και να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στην Γ΄ Εθνική».

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ