ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισόπαλες αναδείχτηκαν οι γυναίκες του Αστέρα Ρεθύμνου με τον ΟΦΗ

0

Για τον Αστέρα το σκορ άνοιξε η Μανωλίτση στο 68’ , ενώ ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 83’.

Για το φιλικό στη Σοχώρα, η ενημέρωση από τον Αστέρα Ρεθ. αναφέρει τα εξής:

«Στο φινάλε του παιχνιδιού ισοφαρίστηκε η ομάδα μας από τον ΟΦΗ σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Σοχώρα και ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1.

Ο Κυριάκος Γρηγοράκης είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση των παικτριών του εν μέσω της προετοιμασίας, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια. Η εικόνα της ομάδας ήταν θετική, προηγούμενη στο σκορ, δημιουργώντας και χάνοντας και άλλες ευκαιρίες, με τον ΟΦΗ να ισοφαρίζει προς το τέλος του παιχνιδιού.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα μας καταγράφηκε στο 15’ με την εκτέλεση φάουλ της Κελαϊδή να φεύγει άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η εκτέλεση φάουλ της Δαφέρμου στο 27’.

Στο 30’ ήταν η σειρά της Σιώη να απειλήσει με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η πορτιέρε του ΟΦΗ μπλόκαρε, όπως έκανε και στο 53’ στο καλό σουτ της Δαφέρμου. Η αρχηγός του Αστέρα μας είχε μία ακόμη καλή εκτέλεση φάουλ στο 57’ που έφυγε λίγο άουτ, αλλά είδε μία ακόμη φορά στο 60’ την τερματοφύλακα του ΟΦΗ να μπλοκάρει το σουτ της. Τελικά, το πολυπόθητο γκολ ήρθε στο 68’ με όμορφο κοντρόλ και σουτ της Μανωλίτση, ανοίγοντας το σκορ. Αυτό το προβάδισμα διατηρήθηκε ως το 83’ όταν ο ΟΦΗ κατόρθωσε να ισοφαρίσει σε 1-1, εκμεταλλευόμενη μια στατική φάση».

Αστέρας Ρεθύμνου (Κυριάκος Γρηγοράκης): Γιακουμάκη (57’ Μανουκαράκη), Τούνα (74’ Παπακωνσταντή), Νάνου, Γουνάκη (46’ Κιαχίδου), Σιώη (60’ Παπαδάκη), Βοργιά (62’ Αποστολοπούλου), Κελαϊδή (46’ Σταγάκη), Δρακάκη (46’ Καραντωνάκη), Καραμουσαδάκη (46’ Μαραγκουδάκη), Δαφέρμου, Μανωλίτση

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ