ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχασε αλλά άφησε καλές εντυπώσεις ο Ρεθυμνιακός

0

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα αντιμετώπισε τον Ο.Φ. Ιεράπετρας που θα παίζει φέτος στην Super League 2, και παρά τις απουσίες που είχε κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, δείχνοντας ότι θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας:

Στο 16’ ο Παπιομίτογλου  σούταρε με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου.

Στο 44΄οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Αρναούτογλου ο Γκίνη έκανε κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά νίκησε τον Κοκκαλά κάνοντας το 0-1.

Στο 47’ ο Καλλιμάνης σούταρε από το ύψος της περιοχής η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ρεθυμνιακού.

Δέκα λεπτά αργότερα έγινε το 0-2. Ο Γκίνη και πάλι εκμεταλεύτκη την ολιγωρία και με σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Κοκκαλά.

Η απάντηση για τον Ρεθυμνιακό ήρθε δύο λεπτά αργότερα. Ο Κουδουνάκης έβγαλε την κάθετη στον Φράγκο και εκείνος πρόλαβε στην έξοδο τον Παπαδόπουλο, και με πλασέ έκανε το 1-2.  

 

Το τελικό 1-3  γράφτηκε στο 92’ όταν  η μπάλα θα κατέληξε στον Καλλιμάνη και εκείνις απο τα αριστερά  με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κοκκαλά.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Γ. Λυρώνης) : Κοκκαλάς, Τουρνάκης, Μυρθιανός (46’ Κουδουνάκης), Μπούσδρας, Γεωργούλης (63’ Δασκαλάκης), Δροσάκης (61’ Ξεπαπαδάκης), Δελήμπασης, Ραμίρο (46’ Φράγκος), Παστορίνι (69’ Σηφακάκης), Παπιομίτογλου (72’ Βρεττός), Αντιασβίλι.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Ε. Παπαματθαιάκης) : Παπαδόπουλος (61’ Μπένκο), Καψάλης (46’ Πριόνας), Φουάσης (65’ Σμυρλάκης), Σμίλτος (55’ Τσακμάκης), Ζήσης (46’ Κάπια), Αρναούτογλου, Γκίνη (59’ Αργκιλέσι), Λεμονής, Μπαράτα, Γκούφα (46’ Χρυσοφάκης), Καλλιμάνης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ