ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στην Ακαδημία κοριτσιών του ΑΟΝ Αστέρα

0

Τα όσα αναφέρει η σελίδα του Αστέρα:

« Οι προπονήσεις διεξάγονται στο γήπεδο της Σοχώρας Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη 15.00-16.00 το απόγευμα, με τις ποδοσφαιρίστριες μας, Ελευθερία Δαφέρμου και Εύη Τούνα να έχουν την ευθύνη της εκγύμνασης των κοριτσιών. Τα τμήματα που προπονούνται στο γήπεδο της Σοχώρας είναι 6-9 ετών, 9-12 ετών και 12+ ετών.

Μάλιστα την φετινή χρονιά είμαστε αποφασισμένοι να τρέξουμε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα όχι μόνο στο γυναικείο ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα στην Ελλάδα. Τα μικρότερα τμήματα μας (6-9 ετών και 9-12 ετών) θα στεγάζονται και θα προπονούνται σε κλειστά γυμναστήρια της πόλης, ξεκινώντας ουσιαστικά με ενασχόληση με το ποδόσφαιρο σάλας. Όπως συμβαίνει στις προηγμένες σχολές ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο, τα κορίτσια θα ρίχνουν το βάρος στην τεχνική τους κατάρτιση από πολύ μικρή ηλικία βάζοντας τις βάσεις για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αθλήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το γήπεδο της Σοχώρας στις ώρες των προπονήσεων, αλλά και καθημερινά στον ίδιο χώρο 16.00-21.00. Επίσης μπορούν να επικοινωνήσουν και στα τηλέφωνα: 6973 205213 (κ. Κώστας Μάκρας-Υπεύθυνος Γυναικών ΑΟΝ Αστέρα), 6979 576390 (κ. Γιώργος Μπαστάκης-Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημίας ΑΟΝ Αστέρα)».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ