ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΦΗ - ΑΕΛ 2-3: Δεν μπορεί να "σηκώσει κεφάλι" ο ΟΦΗ

0

Αυτή ήταν η 9η συνεχόμενη ήττα για τον ΟΦΗ που παραμένει στους 19 βαθμούς και συνεχίζει να "βυθίζεται", μένοντας στην 11η θέση.

Ο αγώνας:

Μόλις στο 2ο λεπτό ο ΟΦΗ προηγήθηκε. Ο Ντε Γκουζμάν έκανε κίνηση από αριστερά μέσα στην περιοχή, έστρωσε στον Στάικο, ο οποίος πλάσαρε με τη μία, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 28’ η ΑΕΛ ισοφάρισε. Ο Μπεν Χατίρα έκανε γέμισμα, ο Σωτηρίου έκανε κακή έξοδο, βρήκε τον Ντουρμισάι, με τον Κουτσιαύτη να καταλογίζει πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Ντουρμισάι στο 29’ κάνοντας το 1-1. Μάλιστα χρειάστηκε να το εκτελέσει δύο φορές, καθώς την πρώτη εκτέλεση που επέκρουσε ο Σωτηρίου, είχε κινηθεί μπροστά πριν παιχτεί η μπάλα.

Στο 54’ η ΑΕΛ είχε δοκάρι με τον Μπεν Χατίρα, ενώ στο 63’ προηγήθηκε. Ύστερα από κόντρα, ο Ακούνια μπήκε ωραία και πλάσαρε νικώντας τον Σωτηρίου για το 1-2.

Στο 65’ η ΑΕΛ έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ντουρμισάι, ύστερα από φάουλ στον Γιαννούλη.

Στο 72’ ο Ακούνια ανέτρεψε τον Σολίς, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι στον ΟΦΗ. Το εκτέλεσε ο Ντε Γκουζμάν ισοφαρίζοντας σε 2-2, ωστόσο και αυτό το πέναλτι χρειάστηκε να εκτελεστεί για δεύτερη φορά, ενώ ο Νάγκι είχε αποκρούσει την πρώτη.

Στο 78’ και ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σολίς.

Και στο 83’ η ΑΕΛ έφτασε στο γκολ της νίκης. Ο Ντουρμισάι δέχθηκε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα, με το γκολ να μετράει μετά από συνεννόηση με το VAR.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ