ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας Ρεθύμνου: Επέστρεψε μετά από 4,5 μήνες στις προπονήσεις

0

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Αστέρα:

«Μετά από 4,5 μήνες απραξίας η ομάδα μας επέστρεψε σήμερα (Τετάρτη 17/3) στις ομαδικές προπονήσεις ενόψει της πιθανής επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Ηλίας Ασπρομάτης και οι συνεργάτες του υποδέχθηκαν στο γήπεδο της Σοχώρας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ξεκινώντας δειλά-δειλά τις ομαδικές προπονήσεις εν μέσω πανδημίας. Τηρώντας όλα τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και αφού άπαντες είχαν υποβληθεί στα εβδομαδιαία τεστ αντιγόνου κατά του covid-19 ξανάσμιξαν στο γήπεδο της Σοχώρας. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να συναντιούνται στον φυσικό τους χώρο… έχοντας πολλά να πουν, μα προπάντων να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους ποδόσφαιρο.

Στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα συμμετείχαν συνολικά 18 ποδοσφαιριστές, αφού υπήρχαν αρκετές απουσίες. Οι Ραφαήλ Μαραθιανός και Πέτρος Κλειδής απουσίαζαν λόγω της κατάταξης τους για να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία. Επίσης απόντες οι Δημήτρης Ρηγάκης και Δημήτρης Σιόρε, οι οποίοι σε πρώτη φάση δεν θα συμμετάσχουν στις ομαδικές προπονήσεις, αλλά και ο Βαγγέλης Παντελίδης ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται εκτός Κρήτης».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ