ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεθυμνιακός: Αναμένει την νέα προκήρυξη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

0

Η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού: 

«Με δύναμη, ασκήσεις με τελειώματα, μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και φυσικά μπόλικη τακτική «κύλισε» η εβδομάδα επανέναρξης των προπονήσεων για τον Ρεθυμνιακό μας, που αναμένεται να ολοκληρωθεί με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (09.00). Ο Γιώργος Λυρώνης και οι συνεργάτες του είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «κυανόλευκοι» έχοντας ως κριτήρια τόσο τα εργομετρικά τεστ, όσο και την εικόνα που εμφανίζουν καθημερινά στις προπονήσεις. Σε αυτές πρόκειται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και ο Νίκος Χαλκιαδάκης που επέστρεψε στο Ρέθυμνο για να ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία και θα βρίσκεται πλέον πιο κοντά στην ομάδα.

Αντίθετα στα «χακί» έχει ήδη «ντυθεί» ο νεαρός μέσος μας Ηλίας Βρεττός που κλήθηκε με την σειρά του να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ελληνικό στρατό, που πρόλααβε πάντως φέτος να έχει 58’ επίσημης συμμετοχής με τα «δελφίνια» στους νικηφόρους αγώνες με την Ασή Γωνιά για το κύπελλο ερασιτεχνών και με τον συμπολίτη Άρη Ρεθύμνου για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Πλέον αναμένοντας την νέα προκήρυξη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, οι άνθρωποι της διοίκησης του Ρεθυμνιακού , βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τον έμπειρο προπονητή μας Γιώργο Λυρώνη, με αντικείμενο συζητήσεων  την ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας, με τον 53χρονο τεχνικό να έχει ήδη κάποιους ποδοσφαιριστές στα υπ’ όψην του και τις σχετικές εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες».  

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ