ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεθυμνιακός: Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Δ. Κουτρούλης

0

Ο Κουτρούλης έχει γεννηθεί στην Γαλλία και μέσα σε άλλα υπήρξε κατά το παρελθόν, υπεύθυνος Ακαδημιών και προπονητής τερματοφυλάκων στον ΠΑΟ Αλφάς και στην συνέχεια τεχνικός των «πορτιέρο» σε Ψηλορείτη, Τάλω Μελιδονίου και ΟΦ Αρμένων.

Η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον έμπειρο τεχνικό ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ. Ο γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου 1970 στο Παρίσι προπονητής, συμπεριλαμβάνεται στο προπονητικό τιμ της ομάδας μας, ως υπεύθυνος εκγύμνασης των τερματοφυλάκων της. Υπήρξε υπεύθυνος Ακαδημιών και προπονητής τερματοφυλάκων στον ΠΑΟ Αλφάς και στην συνέχεια τεχνικός των «πορτιέρο» σε Ψηλορείτη, Τάλω Μελιδονίου και ΟΦ Αρμένων. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού και του ευχόμαστε μια αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα προετοιμάσει σωστά τους τερματοφύλακες μας ώστε να συνδράμουν καταλυτικά στην επίτευξη των στόχων μας». 

Δημήτρης Κουτρούλης : «Στόχος να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες»…

Από την πρώτη κιόλας ημέρα που βρέθηκε στην άκρη του γεωγραφικού τμήματος του τάπητα της Σοχώρας, εκεί όπου οι μεταλλικοί δοκοί «στεγάζουν» τους «μοναχικούς» του «κυανόλευκου» ρόστερ, ο Δημήτρης Κουτρούλης, έδειξε ότι θέλει να εξωτερικεύσει το αστείρευτο «πάθος» του, ως μια ιδιαίτερη μορφή εκγύμνασης των Αντώνη Κελαϊδή και Γιάννη Μανιαδάκη. Εκεί φαίνεται ότι συνάντησε μια πιο σύγχρονη έκδοση του σε «ποδοσφαιρική τρέλα», τον Γιάννη Μανιαδάκη που δείχνει να του θυμίζει κάτι από το εαυτό του στα «πέτρινα χρόνια» της ποδοσφαιρικής Ελλάδας των 80’ς. Αυτό φαίνεται σαν να μοιράζεται από της «σκοπιά» των δηλώσεων για πρώτη φορά ως προπονητής των «κυανόλευκων» τερματοφυλάκων. Ο 50χρονος τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά : 

«Ευχαριστώ την ιστορική ομάδα του Ρεθυμνιακού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Ευχαριστώ επίσης και τον πρόεδρο του ΟΦ Αρμένων Γιώργο Δρουδάκη για την συνεργασία που είχαμε, αναγνωρίζοντας την πολύ καλή δουλεία που γίνεται στην ομάδα. Ήρθα σε έναν επίσης οργανωμένο σύλλογο που από την αρχή με τους τερματοφύλακες του θέσαμε ως στόχο να εντοπίζουμε τις όποιες αδυναμίες υπάρχουν και να τις διορθώνουμε. Μέσα από την δουλειά που πραγματοποιούμε σε καθημερινή βάση κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας που διανύουμε και ακολουθώντας και το συνολικό πρόγραμμα της ομάδας, είμαι πεπεισμένος ότι οι τερματοφύλακες μας θα συμβάλουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας. Έχω εμπιστοσύνη στην εμπειρία, το ταλέντο και την θέληση των Αντώνη Κελαϊδή και Γιάννη Μανιαδάκη και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ