ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρότζεν κέρδισε εύκολα ο Αστέρας τον ΟΦΑ

0

Μεγάλος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Ρότζεν ο οποίος σημείωσε 4 γκολ, ενώ αυτογκόλ πέτυχε ο Κοσμίδης. 

Ο Αστέρας με αυτή την νίκη του ανέβηκε και πάλι δεύτερος δύο βαθμούς πίσω από τον Άρη, ενώ ο ΟΦΑρμένων παρέμεινε 14ος. 

Ο αγώνας:

1’ Ωραίος συνδυασμός Χατζηπαράσχου-Ρότζεν, με τον τελευταίο να βγαίνει απέναντι από τον Σκουλούδη, ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ.

11’ Ωραία σέντρα του Αντωνόπουλου, ο Βελονάκης προλαβαίνει με προβολή μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

13’ Όμορφος συνδυασμός Βελονάκη-Ρότζεν, με τον τελευταίο να βγαίνει απέναντι από το τέρμα και με ωραίο πλασέ γράφει το 1-0.

15’ Τριπλή ευκαιρία για τον ΟΦΑ, με τον Βαβουράκη να εκτελεί απευθείας το φάουλ, αποκρούει ο Γαγάνης και στην επαναφορά ο Τάρε σουτάρει εξ επαφής, αποκρούει και πάλι ο Γαγάνης, η μπάλα στρώνεται και πάλι στον Τάρε και από τα 2 μέτρα σημαδεύει το αριστερό δοκάρι του Γαγάνη.

18’ Ο Αντωνόπουλος σεντράρει από αριστερά, με τον Ρότζεν να πιάνει ωραίο σουτ στην κίνηση και τον Σκουλούδη να αποκρούει δύσκολα σε δύο χρόνους.

32’ Ο Καργάκης εκτελεί απευθείας συρτά το φάουλ, με τον Γαγάνη να μπλοκάρει στην γωνία του.

38’ Ο Βαβουράκης σουτάρει έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

40’ Ο Αντωνόπουλος βγάζει τη σέντρα, με τον Βελονάκη να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

41’ Ο Χατζηπαράσχος κερδίζει πέναλτι, με τον Ρότζεν να αναλαμβάνει την εκτέλεση και με πλασέ γράφει το 2-0.

44’ Όμορφη ενέργεια από τον Χατζηκωνσταντίνου, βγάζοντας τη συρτή σέντρα, η μπάλα στρώθηκε στον Βελονάκη, ο οποίος σούταρε στο αριστερό δοκάρι, ο Χατζηπαράσχος πήρε το ριμπάουντ αλλά ο Σκουλούδης πρόλαβε να μπλοκάρει.

46’ Ο Κλειδής βγάζει όμορφη σέντρα στον Ρότζεν, με τον τελευταίο να κάνει τη λόμπα και να γράφει το 3-0.

50’ Ο Βογιατζάκης βγαίνει τετ α τετ, με τον Γαγάνη να αποκρούει εντυπωσιακά.

62’ Ο Τζαγκαράκης πιάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, με τον Σκουλούδη να αποκρούει δύσκολα.

77’ Ο Τσόλα σε τετ α τετ αλλά λόγω της πίεσης που δέχθηκε από τον Μελαδάκη δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά, με τον Γαγάνη να μπλοκάρει.

79’ Ο Ρότζεν σε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, «σπάει» την μπάλα, με τον Κοσμίδη άθλε του να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-0.

83’ Ο Ρότζεν πιάνει ένα τρομερό φαλτσαριστό σουτ από δεξιά, με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Σκουλούδη για το 5-0.

Διαιτητές: Σαρής Ν., Χονδρογιάννης, Κοντούλας.

Αστέρας Ρεθύμνου (Ηλίας Ασπρομάτης): Γαγάνης, Άννι (46’ Γερωνυμάκης), Μελαδάκης, Αντωνόπουλος, Μαραθιανός, Κλειδής (70’ Κούρος), Χατζηκωνσταντίνου, Ρότζεν, Βελονάκης (46’ Τζαγκαράκης), Γύπαρης (70’ Σουλιάδης), Χατζηπαράσχος (60’ Τάκα).

ΟΦΑ (Τριχάκης): Σκουλούδης, Κριτσιώτης, Κολυβάκης Ι., Γασπαράκης (77’ Ξένος), Βογιατζάκης, Κοσμίδης, Μάντσε, Βαβουράκης, Τάρε, Καργάκης, Κολυβάκης Ν. (46’ Τσόλα

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ