ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε την νίκη και "αγκαλιάζει" την παραμονή ο Αστέρας Ρεθύμνου

0

Νίκη που την φέρνει μια ανάσα από τον στόχο της παραμονής πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου επί της ΑΕΚ Μεσολογγίου με 2-0 στην Σοχώρα, παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

Ο αγώνας:

4’ Πρώτο σουτ από την Δαφέρμου, με την μπάλα να περνάει άουτ.

8’Νέο σουτ με απευθείας φάουλ από την Δαφέρμου με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

12’ Η Γρομητσάρη κάνει χέρι μέσα στην περιοχή, με τη διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι.

13’ Η Δαφέρμου εκτελεί το πέναλτι με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

26’ Η Μαρκουτσά εκτελεί απευθείας το μακρινό φάουλ με την μπάλα να περνάει άουτ.

37’ Μεγάλη ευκαιρία με την Μπετανκούρ να πιάνει το φαλτσαριστό έξω δεξιά αναγκάζοντας την Παναγιωτοπούλου σε εντυπωσιακή απόκρουση.

38’ Έπειτα από κόρνερ της Μαρκουτσά η Κελαϊδή πιάνει την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα φτάνει στην Χατζηγιαννίδου, η οποία με νέα κεφαλιά ανοίγει το σκορ 1-0.

57’ Συρτό σουτ της Καραμουσαδάκη, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

61’ Η Βορριά σε υπέροχη ατομική προσπάθεια μπήκε μέσα στην περιοχή, έπιασε το φαλτσαριστό σουτ με την μπάλα να περνάει σύριζα από το αριστερό δοκάρι.

67’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ της Μαρκουτσά με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι.

68’ Η Δαφέρμου εκτελεί το κόρνερ, με την Μπετανκούρ να σουτάρει στα σώματα και την Χατζηγιαννίδου με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

73’ Η Μαρκουτά εκτελεί απευθείας το φάουλ με την μπάλα να μπλοκάρει η Παναγιωτοπούλου.

86’ Υποδειγματική αντεπίθεση, με την Δαφέρμου να βρίσκει με βαθιά μπαλιά ακριβείας την Μπετανκούρ, η οποία κατέβασε όμορφα, πέρασε την Παναγιωτοπούλου και με εύκολο πλασέ έγραψε το 2-0.

90’ Η Λαζανά σουτάρει έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει άουτ.

Αστέρας Ρεθύμνου – ΑΕΚ Μεσολογγίου 2-0

Τα γκολ: 38’ Χατζηγιαννίδου, 86’ Μπετανκούρ.

Οι διαιτητές: Ε. Βράγκου, Στεφανίδου, Α. Βράγκου (Χανίων).

Αστέρας Ρεθύμνου (Νίκος Κυριακόπουλος): Κούντου, Κιαχίδου, Βορριά, Κελαϊδή (90’ Δρακάκη), Καραμουσαδάκη, Δαφέρμου, Μπετανκούρ (90’ Καραντωνάκη), Ραμπέλλο, Μαρκουτσά, Μανωλίτση, Χατζηγιαννίδου.

ΑΕΚ Μεσολογγίου (Ι. Γουλής): Παναγιωτοπούλου, Μπράουν, Τζουμερκιωτάκη (87’ Φύτρου), Μόκκα, Ματτίλα, Ζαχαράτου (73’ Γεωργίου), Αυγέρη (87’ Σταυρινάδη), Γρομητσάρη, Βρανά (66’ Πετσίνη), Λαζανά, Ευθυμίου (87’Σταυροπούλου).

ΟΙ ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΩΝ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΩΝ S/M ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και με τη στήριξη της τοπικής αλυσίδας S/M ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, πραγματοποιήθηκε σήμερα η 5η μέρα του κοινωνικού προγράμματος στο γήπεδο της Σοχώρας.

Στο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ Μεσολογγίου έγινε η κλήρωση, όπου 2 τυχεροί (ένας κάτοχος κάρτας μέλους και ένας φοιτητής) παρέλαβαν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 200 ευρώ, τις οποίες θα εξαργυρώσουν στα S/M ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ. Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι 4035 & 1110 (από 100 ευρώ).

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 

Ο Αστέρας Ρεθύμνου συνεχίζει την προσπάθεια να συνδράμει με όλα τα μέσα που διαθέτει για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διάχυση των αρχών και πρακτικών της ισότητας των φύλων, προωθεί τον σεβασμό στις ανθρώπινες σχέσεις και προασπίζει τα δικαιώματα των γυναικών, σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Ρεθύμνου.

Στη σημερινή αναμέτρηση μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με τη δράση κατά της βίας των γυναικών με σύνθημα: «Δεν είσαι η μόνη – Δεν είσαι η μόνη».

(Το Κέντρο Συμβουλευτικής λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) από τις 8π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Στεγάζεται στη Λεωφόρο Κουντουριώτη, αριθμ. 98, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2831056607, το e-mail: [email protected] και η σελίδα στο facebook: www.facebook.com/isotitavia.reth)

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ