ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωταγωνιστής στο τοπικό πρωτάθλημα Κρήτης ο «Άτλας» Ρεθύμνου

0

Σε ακόμα μία διοργάνωση «έλαμψαν» οι αθλητές του ΠΑΣ «Άτλας» Ρεθύμνου, συμμετέχοντας το περασμένο Σαββατοκύριακο (5-6/3) στο τοπικό πρωτάθλημα Κρήτης ποδηλασίας Δρόμου, το οποίο διεξήχθη στο Λασίθι από την ΤΕΠ Κρήτης και τον ΠΟ Δρήρος Νεάπολης.

Με 3 χρυσά, 4 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές-τριες μας από το Παγκρήτιο πρωτάθλημα ποδηλασίας Δρόμου, δείχνοντας ξανά τη δυναμική του Συλλόγου μας και το σπουδαίο ταλέντο τους, ξεχωρίζοντας ανάμεσα από 100 συνολικά ποδηλάτες από όλη την Κρήτη. 

Η Ηρώ Μηλάκη ήταν και πάλι η… γνωστή πρωταθλήτρια, η οποία αν και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα κατάφερε να κατακτήσει ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο σε ατομική χρονομέτρηση και αντοχή, αντίστοιχα. Ο Γιάννης Χιώτης κατέκτησε 2 πρωτιές, δείχνοντας πως μπορεί να συναγωνιστεί και τους Άνδρες, ενώ οι Αθηνά Τζουλάκη, Άρτεμις Ταταράκη και Γιάννης Ρυακιωτάκης θα είναι πρωταγωνιστές στις κατηγορίες τους, όχι μόνο σε επίπεδο Κρήτης αλλά και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Επίσης, στο βάθρο ανέβηκε ο Γιώργος Αναστασάκης στην κατηγορία Masters B.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣ ΑΤΛΑ

Γυναικών

Μηλακη Ηρώ: 1η θέση στην ατομική χρονομέτρηση / 2η θέση στην αντοχή.

Νεανίδων

Τζουλάκη Αθηνά: 2η θέση στην ατομική χρονομέτρηση /2η θέση στην αντοχή

Χατζηστεφανή Κατερίνα: 4η θέση στην ατομική χρονομέτρηση /4η θέση στην αντοχή

Εφήβων

Χιώτης Γιάννης: 1η θέση στην ατομική χρονομέτρηση / 1η θέση στην αντοχή.

Γεωργουλάκης Νίκος: 6η θέση στην ατομική χρονομέτρηση / 6η θέση στην αντοχή. 

Παίδων

Ρυακιωτάκης Γιάννης: 3η θέση στην ατομική χρονομέτρηση / 3η θέση στην αντοχή. 

Τζουλάκης Λεωνίδας: 12η θέση στην ατομική χρονομέτρηση / 11η θέση στην αντοχή. 

Κορασίδων

Ταταράκη Άρτεμις: 4η θέση στην ατομική χρονομέτρηση / 3η θέση στην αντοχή. 

Masters Β

Αναστασάκης Γιώργος: 3η θέση στην ατομική χρονομέτρηση / 2η θέση στην αντοχή. 

Γιακουμογιαννάκης Γιάννης: 14η θέση

Ευγενία Αναγνωστάκη: 9η θέση

Καλλιόπη Τζιμπουκάκη: 10η θέση

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η ΜΗΛΑΚΗ

Στην Ιταλία βρίσκεται ήδη η πρωταθλήτρια μας, Αργυρώ Μηλάκη, η οποία θα συνεχίσει να αγωνίζεται εκτός συνόρων. Συγκεκριμένα, θα τρέξει στον τριήμερο γύρο κατηγορίας 2.2 UCI «Trofeo Ponente in Rosa» στις 10-12 Μαρτίου, ούσα προσκεκλημένη επαγγελματικής ομάδας και εκπροσωπώντας τη χώρα μας και τον ΠΑΣ «Άτλας» Ρεθύμνου. Η πρώτη μέρα περιλαμβάνει τη διαδρομή Pietra Ligure – Diano Marina 97 χιλιομέτρων, την 2η μέρα θα τρέξουν απόσταση 101,5 χιλιομέτρων, και την 3η και τελευταία μέρα θα τερματίσουν στην Ceriale, αφού καλύψουν απόσταση 100,4 χιλιομέτρων. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ