ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Επισκοπή

0

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από κακές καιρικές συνθήκες και η Επισκοπή ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη φάση του παιχνιδιού, καθώς στο δεύτερο λεπτό, ο Σταθόπουλος μπήκε ταχύτατα από αριστερά και διαγώνια μέσα στην περιοχή και με άψογο πλασέ βρήκε δίχτυα, «γράφοντας» το 1-0.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα είχε τον πλήρη έλεγχό  του παιχνιδιού καθόλη την  διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Μία μικρή διακοπή υπήρξε στο 22ο λεπτό λόγω της πολύ έντονης χαλαζόπτωσης, με τον Κατοίκο να αναγκάζεται να σταματήσει για λίγα λεπτά το ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η βροχή σταμάτησε και η Επισκοπή έψαχνε το γκολ με το οποίο θα εξασφάλιζε την νίκη.

Στο 64ο λεπτό ο Νοικοκυράκης έκανε μία κούρσα 40 μέτρων και με το αριστερό σούταρε διαγώνια με την μπάλα να περνάει ένα μέτρο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μέντεζ. Η βροχή ξεκίνησε ξανά μετά από λίγα λεπτά, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Το 1-0 υπέρ της Επισκοπής έμεινε έως το φινάλε. Οι " γυπαετοί" έφτασαν τους 31 βαθμούς και σχεδόν έχουν "αγκαλιάσει την σωτηρία". 

Επόμενο παιχνίδι είναι την Κυριακή με αντίπαλο τον ΟΦΙ στην Ιεράπετρα. 

Επισκοπή (Βέλιτς): Ψαρράς, Καραγιάννης, Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Gonzavlez, Εμπόι, Σουμπασάκης, Τσάβος, Νοικοκυράκης, Σταθόπουλος, Πολυχρόνης.

Ζακυνθος (Νόλης): Μέντεζ, Καραμί, El Ghanassy, Νικολακόπουλος, Οdone, Suarez, Καλλιβωκάς, Κιτόκο, Σούρμπης, Bazan, Chimelli.

Πηγή φωτό: athlitiko.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ