ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραδόθηκε ο φορητός καρδιογράφος στο ΠΑΓΝΗ για τα παιδιά με καρκίνο

0

Πριν από μερικούς μήνες, 6 Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ρεθύμνου, μεταξύ αυτών και ο Αστέρας Ρεθύμνου προέβησαν σε μία σπουδαία πράξη αλληλεγγύης και αγάπης, η οποία ολοκληρώθηκε το Σάββατο (5/3) με την παράδοση του φορητού καρδιογράφου και ειδικού τζελ, τα οποία έγιναν δωρεά στην Κλινική Αιματολογίας και Ογκολογίας στο ΠΑΓΝΗ, για παιδιά με καρκίνο.

Η παράδοση – παραλαβή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής, παρουσία του προέδρου του Αστέρα Ρεθύμνου Νίκου Παπαδάκη), του προέδρου του ΟΦ Αρμένων Γιώργου Δρουδάκης και της εκπροσώπου της Επισκοπής Εύης Βουτσίδη. Τον φορητό καρδιογράφο και τον υπόλοιπο εξοπλισμό παρέλαβε ο προπονητής ποδοσφαίρου της Κ20 της ΠΑΕ Ηροδότου, Ανδρέα Ξυδάκη, ο οποίος συνέβαλε στη συνεργασία με την Παιδοογκλογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Να σημειώσουμε ότι η δράση πραγματοποιήθηκε μέσω του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά αλληλεγγύης, όπου συγκεντρώθηκαν 900 ευρώ, συμμετέχοντας οι Αστέρας Ρεθύμνου, Άρης Ρεθύμνου, ΟΦ Αρμένων, ΑΓΟΔΑ/Παναρκαδικός, Ολυμπιακός Ρεθύμνου και Επισκοπή, ενώ άπαντες έχουν ήδη ανανεώσει το φιλανθρωπικό ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, με στόχο να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η δράση προσφοράς.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ