ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αργυρώ Καραμουσαδάκη: «Ομαδικότητα, συγκέντρωση, πάθος και εμπιστοσύνη…»

0

Η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνουεπιστρέφει στην αγωνιστική δράση την Κυριακή (20/3 – 14.00) απέναντι στον Οδυσσέα στο γήπεδο του Μοσχάτου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

 

Ο Αστέρας Ρεθύμνου θα δώσει το πρώτο του ματς εκτός έδρας, έπειτα από 3 σερί παιχνίδια στο γήπεδο της Σοχώρας. Τρία παιχνίδια που ολοκληρώθηκαν με 7 βαθμούς για την ομάδα μας, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή θα αποτελέσει αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου. Στο ματς του α’ γύρου, η ομάδα μας είχε πανηγυρίσει τον πρώτο της βαθμό απέναντι στον Οδυσσέα Μοσχάτου, μετά το 1-1 στο Ρέθυμνο.

 

Για τη σημαντική αυτή αναμέτρηση μίλησε η έμπειρη και μία από τις αρχηγούς μας, Αργυρώ Καραμουσαδάκη, τονίζοντας το «κλειδί» που θα φέρει ακόμα μία επιτυχία. «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, είτε παίζουμε με τον πρώτο, είτε με τον τελευταίο. Φυσικά, όμως, τα ματς κόντρα σε άμεσους ανταγωνιστές έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Πιστεύω πως το “κλειδί” για το επόμενο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Οδυσσέα Μοσχάτου είναι το ίδιο που έχουμε κάθε Σαββατοκύριακο. Ομαδικότητα, συγκέντρωση, πάθος και εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Πίστη σε εμάς, στους προπονητές και στο πλάνο μας».

 

Σχετικά με το ότι πρόκειται για ένα εκτός έδρας παιχνίδι, η 30χρονη μέσος σημείωσε πως θα πρέπει να αποβάλλουν το ψυχολογικό άγχος, υπογραμμίζοντας: «Σίγουρα ένα ταξίδι είναι πιο κουραστικό για όλους. Νομίζω το δυσκολότερο κομμάτι ωστόσο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι το ψυχολογικό άγχος που πρέπει να αποβάλλουμε αφού δεν παίζουμε στη μέχρι τώρα αήττητη έδρα μας. Έπειτα από τα 2 πολύ θετικά αποτελέσματα των δύο πρώτων αγώνων στον β’ γύρο, τα επόμενα παιχνίδια είναι και αυτά που θα κρίνουν τη παραμονή των ομάδων. Θα δούμε πολύ όμορφα παιχνίδια και ντέρμπι αφού οι ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε από δω και πέρα έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Δε φοβόμαστε κάτι όμως, η έδρα της Αθήνας είναι σίγουρα δύσκολη, αλλά ελπίζω να δείξουμε μέσα στο γήπεδο την δουλειά και την προσπάθεια που κάνουμε όλον αυτόν τον καιρό».

 

Αναφορικά με τη «συνταγή» των επιτυχιών του β’ γύρου, η έμπειρη παίκτρια μας τόνισε: «Για μένα το μυστικό είναι η ψυχή! Υπάρχουν παιχνίδια που τα κερδίζεις με την ψυχή σου ακόμα κι αν ποδοσφαιρικά δεν ήσουν καλή. Δεν έκανες αυτό που σου ζητήθηκε απ τον προπονητή σου. Εγώ ελπίζω την Κυριακή και σε κάθε επόμενο παιχνίδι, να δείχνουμε στο γήπεδο και την δουλειά μας αλλά και την ψυχή μας, ταυτόχρονα!».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ