ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Πελώνη: Μέχρι τα μέσα Ιουνίου παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας 00:30 με 5:00

0

 «Επί της παρούσης δεν περιμένω να αποφασιστεί κάτι καινούριο. Μέχρι τα μέσα Ιουνίου πιστεύω θα μείνει ως έχει»

Παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας ως έχει (από τις 00.30 – 05:00) τουλάχιστον έως τα μέσα Ιουνίου, όπως προκύπτει από την ενημέρωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Για την απαγόρευση κυκλοφορίας είπε ότι επί της παρούσης δεν περιμένω να αποφασιστεί κάτι καινούριο. Μέχρι τα μέσα Ιουνίου πιστεύω θα μείνει ως έχει», είπε χαρακτηριστικά.


«Η ασφάλεια πρωταρχικό μας μέλημα»

«Η ασφάλεια - τόνισε - είναι το πρωταρχικό μας μέλημα και είμαστε στην πρώτη γραμμή μιας σειράς καινοτομιών που μας επέτρεψαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας να διασφαλίσουμε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για να κάνουμε τα ταξίδια όσο πιο ασφαλή γίνεται», επισήμανε η κυρία Πελώνη, με ευθεία αναφορά στην τοποθέτηση του πρωθυπουργού.

«Ήδη από την περασμένη Τρίτη, η Ελλάδα μαζί με άλλες 6 χώρες της ΕΕ ενεργοποίησαν το ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό covid. Είναι μάλιστα εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι ο σχετικός κοινοτικός κανονισμός διαμορφώθηκε σε μόλις δύο μήνες όταν σε άλλες περιπτώσεις απαιτούνταν χρόνια» ανέφερε και υπογράμμισε:

«Η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού - που κάποιοι θεωρούσαν καταδικασμένη και λοιδορούσαν - κατέληξε σε σημαντική επιτυχία για τη χώρα μας, καθώς μπορεί να λειτουργεί σαν λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας για τους ευρωπαίους ταξιδιώτες, να  διευκολύνει τις μετακινήσεις τους  - με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα -  και να συμβάλει στην τόνωση του τουρισμού. Και αυτό είναι μείζονος σημασίας για τη χώρα μας. Ευελπιστούμε, λοιπόν, πως η φετινή τουριστική περίοδος  θα είναι πολύ καλύτερη από την περσινή.  Η χώρα μας στέλνει μήνυμα ότι είναι ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός».

iefimerida.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ