ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΟΣΜΟΣ

Βέλη Τραμπ κατά Κλούνεϊ: Ας ασχοληθεί με την τηλεόραση και ας αφήσει την πολιτική

0

Τα «βέλη» του κατά του Τζορτζ Κλούνεϊ έστρεψε ο Ντόναλντ Τράμπ, μετά το άρθρο που έγραψε ο ηθοποιός και ένθερμος υποστηρικτής των Δημοκρατικών για τον Τζο Μπάιντεν και τις επικείμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

«O ηθοποιός του κινηματογράφου Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος ποτέ δεν κατάφερε να παίξει σε κάποια ταινία, μπαίνει στη δράση» δημοσίευσε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που έχει δημιουργήσει ο Τραμπ ως αντίδραση στο άρθρο του ηθοποιού.

«Στράφηκε κατά του απατεώνα Τζο, σαν αρουραίοι που είναι και οι δύο». «Τι ξέρει τελοσπάντων ο Κλούνεϊ για ο,τιδήποτε;» ρώτησε ο Τραμπ.

«Λέει πως ο Μπάιντεν, ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών «έχει σώσει τη Δημοκρατία μας» σημείωσε, όπως μεταδίδει το Variety.

«Όχι ο απατεώνας Τζο δημιούργησε τον πιο καταστροφικό πληθωρισμό στην ιστορία της χώρας μας, που ντρόπιασε το έθνος μας στο Αφγανιστάν και του οποίου η τρελή πολιτική για ανοιχτά σύνορα επέτρεψε σε εκατομμύρια ανθρώπους να εισβάλουν παράνομα στη χώρα μας» δήλωσε ασκώντας κριτική στα λεγόμενα του ηθοποιού.

    «Ο Μπάιντεν δεν έσωσε τη Δημοκρατία μας, γονάτισε τη Δημοκρατία μας. Ο Κλούνεϊ πρέπει να φύγει από την πολιτική και να επιστρέψει στην τηλεόραση» δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Κλούνεϊ είναι ένα από τα πολλά ονόματα του Χόλιγουντ τις τελευταίες ημέρες που κάλεσε τον Μπάιντεν να εγκαταλείψει την κούρσα εναντίον του Τραμπ.

Στο άρθρο του, ο Κλούνεϊ είπε ότι ο Μπάιντεν είχε σώσει τη δημοκρατία στο παρελθόν και θα μπορούσε να το κάνει ξανά κάνοντας στην άκρη και δίνοντας στους Δημοκρατικούς μια καλύτερη ευκαιρία να νικήσουν τον Τραμπ.

cnn.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ