ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ευχαριστήρια επιστολή της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μ. Λιονή σε ξενοδοχεία που διέθεσαν κλινοσκεπάσματα για τους Πυροσβέστες στην πυρκαγιά του Δήμου Αμαρίου

0

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή,  με επιστολή της προς τα ξενοδοχεία: Aquila Hotels, Grecotel και Rethymno Mare, εκφράζει τις ευχαριστίες της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, για τη διάθεση κλινοσκεπασμάτων, που χρησιμοποιήθηκαν για την κάλυψη αναγκών των Πυροσβεστών, κατά την πρόσφατη πυρκαγιά στο Δήμο Αμαρίου.

Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

«Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε  να  σας εκφράσω  τις θερμές μας ευχαριστίες για την ευγενική σας προσφορά να διαθέσετε στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ρεθύμνης  κλινοσκεπάσματα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν  κατά την πρόσφατη πυρκαγιά στο Δήμο Αμαρίου, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Πυροσβεστών, που νυχθημερόν έδωσαν  ηρωικό αγώνα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Η ευγενική σας χειρονομία. είναι άξια θερμών συγχαρητηρίων αλλά και μίμησης και από άλλες επιχειρήσεις του τόπου μας, που τις προσκαλούμε να δείξουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους και την κοινωνική τους ευαισθησία,  σε καταστάσεις, όπου η κοινωνία μας δοκιμάζεται και για την διαχείριση των κρίσεων κάθε βοήθεια από την ιδιωτική πρωτοβουλία είναι καθοριστική.

Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε με κάθε τρόπο το έργο των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και είστε δίπλα στην τοπική κοινωνία, ανταποκρινόμενοι πάντα με αμεσότητα και προθυμία σε κάθε έκκληση για συνδρομή».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ