ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση τιμήθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης

0

Στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει η οικογένεια Γλεντζάκη στην Ασή Γωνιά τιμήθηκε φέτος για την προσφορά του ο πολύ αγαπητός μάγειρας Ηλίας Μαμαλάκης, οι δεσμοί του οποίου με το νησί είναι σε όλους γνωστοί.

Ειδικότερα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η οικογένεια Γλεντζάκη έστησε τραπέζια πάνω από την Ασή Γωνιά, όπου είναι και το χειμαδιό της, προσφέροντας άφθονο φαγητό και ποτό στους καλεσμένους που ξεπερνούσαν τους 150, ανήμερα του Αγίου Ραφαήλ.

Η οικογένεια Γλεντζάκη έχει κτίσει ένα μικρό εκκλησάκι πάνω από την Ασή Γωνιά, στη Μαδάρα όπου έγινε και η εκδήλωση την Τρίτη, με το πέρας του εσπερινού. Πρόκειται για μια περιοχή, ουσιαστικά βραχώδη και με κλήση, η οποία διαμορφώθηκε κατάλληλα, ώστε να φιλοξενηθούν με άνεση οι δεκάδες καλεσμένοι.

Επειδή χρόνο με το χρόνο συμμετέχουν όλο και περισσότερα άτομα, οι ιδιοκτήτες του χειμαδιού, προεκτείνανε το χώρο, στρώνοντας τραπέζια σε όλα τα επίπεδα και πάντα με έξοδα αποκλειστικά της οικογένειας. Όποιος βρέθηκε στην εκδήλωση, πραγματικά δεν την ξεχάσει ποτέ!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ