ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

«Δεν το κουνάει» από την Κρήτη ο Ελληνοκαναδός που ξυλοκοπήθηκε μέχρι να βρεθούν οι νταήδες

0

Μπορεί να έλαβε εξιτήριο από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο 49χρονος Ελληνοκαναδός, που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από άγρια επίθεση σε μπαρ στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, ωστόσο παραμένει στην Κρήτη για να παρακολουθήσει την εξέλιξη της υπόθεσής του, με τον ίδιο να αναμένει να συλληφθούν οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του.

Σημειώνεται πως οι Αρχές ακόμα αναζητούν τους δράστες της επίθεσης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις.

Το χρονικό του ξυλοδαρμού

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την έξοδο του τουρίστα με την οικογένειά του, από το μπαρ, θαμώνας (ένας εκ των δραστών) ακούμπησε καταλάθος το τσιγάρο του στο χέρι του Ελληνοκαναδού. Ο νεαρός κρατά το τσιγάρο πίσω από την πλάτη του όσο είναι στραμμένος στην παρέα του και κουβεντιάζουν αμέριμνοι.

Έπειτα από κάποια δευτερόλεπτα φαίνεται να αντιλαμβάνεται το τι έχει συμβεί και να λέει στον 49χρονο πως δεν τον κατάλαβε. Οι δύο άντρες συνεχίζουν να ανταλλάζουν ορισμένες κουβέντες έως ότου μπαίνει στο πλάνο ένας τρίτος, εκτός της παρέας των Κρητικών, με την κατάσταση να ξεφεύγει στη συνέχεια.

ekriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ