ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Στις εργασίες της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης

0

Παρουσία για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις εργασίες της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης, έχει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης.

Στα εγκαίνια της 88ης Δ.Ε.Θ., παραβρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. , κ. Άρης Παπαδογιάννης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του «Οργανισμού», κ. Θεόδωρος Νίνος, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και ν’ ανταλλάξουν απόψεις με κορυφαίους υπουργούς και κυβερνητικούς παράγοντες που επισκέφθηκαν το περίπτερο του «Οργανισμού», καθώς και με άλλους οικονομικούς φορείς που συμμετέχουν στη φετινή Δ.Ε.Θ..

«Η «καρδιά» της οικονομικής Ευρώπης, χτυπά στη Διεθνή Έκθεσης Θεσσαλονίκης και ο Ο.Α.Κ. βρίσκεται εκεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, παρουσιάζοντας το πλούσιο πρόγραμμα των έργων και των δράσεων του, για την «επόμενη ημέρα» της Ανάπτυξης στην Κρήτη. Ο Ο.Α.Κ. μεγαλώνει, γίνεται περισσότερο εξωστρεφής και μετατρέπεται με σταθερά βήματα που πραγματοποιεί, σε έναν σύγχρονο οργανισμό, που προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες και τις μεγάλες «προκλήσεις της εποχής, με τη συνδρομή και την απόλυτη συμπαράσταση του εποπτεύοντος Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών», ανέφερε σε σχετική του δήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

«Συμμετέχουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην κορυφαία έκθεση της χώρας μας υπό την σκέπη του εποπτεύοντος του «Ο.Α.Κ.» υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Στόχος της συμμετοχής μας στη Δ.Ε.Θ., είναι ν’ αναδείξουμε το σχεδιασμό μας αλλά και το πολυεπίπεδο έργο που υλοποιεί ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης και παράλληλα να αλληλεπιδράσουμε με άλλους οργανισμούς και φορείς της ελληνικής κυβέρνησης», υπογράμμισε από τη δική του πλευρά, ο πρόεδρος του Ο.Α.Κ., κ. Θοδωρής Νίνος

Το περίπτερο του Ο.Α.Κ. βρίσκεται στο κτήριο «15» ΙΣΟΓΕΙΟ, του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και θα παραμένει καθημερινά ανοικτό κατά τις ακόλουθες ώρες:

Καθημερινές: 16:00 –  22:00 

Σάββατο 14/9: 10:00 – 22:00 

Κυριακή 15/9: 10:00 –  22:00

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ