ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Νίκος Προβιάς υποψήφιος πρόεδρος για την ΕΓΟ…

0

Ο Νίκος Προβιάς θα είναι και επίσημα ο πρώτος υποψήφιος για την θέση του προέδρου της γυμναστικής ομοσπονδίας (ΕΓΟ) στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την κίνηση Alterergo, o Νίκος Προβιάς θα είναι αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας για να περάσει η ελληνική γυμναστική (ενόργανη και ρυθμική) στη νέα εποχή. Η ανακοίνωση της κίνησης Alterego αναφέρει: «O Nίκος Προβιάς, θα είναι ο υποψήφιος πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές στην Eλληνική Γυμναστική Oμοσπονδία. Aυτό αποφασίστηκε ομόφωνα από τη συντονιστική επιτροπή της Alterego, η οποία έκλεισε τη συνεδρίαση με ευχές και αισιοδοξία για ΟΛΙΚΗ ANATPOΠH ΣTH KATEYΘYNΣH THΣ EΠANEKKINHΣHΣ THΣ ΓYMNAΣTIKHΣ, έτσι όπως καταγράφεται στην ιδρυτική Διακήρυξη της Alterego.

Από την πλευρά του ο Νίκος προβιάς δηλώνει μετά την ανακοίνωση της Alterego «Ευχαριστώ πολύ την συντονιστική επιτροπή γι’ αυτήν την ιστορική και τιμητική επιλογή. Ιδιαίτερα όμως τον Χρήστο Ψαθά που έβαλε πλάτη και στήριξε αυτήν την απόφαση βάζοντας πίσω το προσωπικό ΕΓΩ προκρίνοντας το συλλογικό ΕΜΕΙΣ».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ