ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σφυγμομέτρηση για τον κύκλο ομιλιών "Το πανεπιστήμιο στην κοινωνία"

0

Ο κύκλος ομιλιών «Το πανεπιστήμιο στην κοινωνία» είναι μια σειρά συζητήσεων που διοργανώνεται από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και τα ενταγμένα στο Κ.Ε.Μ.Ε. Ερευνητικά Εργαστήριά της, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και τον Δήμο Ρεθύμνης.

Οι συναντήσεις γίνονται στο «Σπίτι του πολιτισμού» και έχουν δύο βασικούς στόχους:

  1. Να παρουσιάσουν, με προσιτό και συμμετοχικό τρόπο, σύγχρονα επιστημονικά επιτεύγματα και θέματα ευρύτερης κοινωνικής σημασίας,
  2. Να ενημερώσουν περαιτέρω την πανεπιστημιακή κοινότητα για ανάγκες, ανησυχίες ή προβλήματα που ζητούν απαντήσεις και μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας.

Οι συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί είναι προσβάσιμες στην ιστοσελίδα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών: https://www.soc.uoc.gr/publicity/diasyndesi-me-tin-koinonia/

Το επόμενο ακαδημαϊκό έτος (2022-23) θα πραγματοποιηθούν πέντε (5) συναντήσεις. Βούληση της Οργανωτικής Επιτροπής είναι να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συνάφεια με τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας. Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε μια ηλεκτρονική σφυγμομέτρηση.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ!

Πατώντας τον σύνδεσμο που δίνεται παρακάτω*, μπορείτε να εκφράσετε τη γνώμη σας για τις θεματικές που θα συζητηθούν. Μπορείτε να επιλέξετε μέχρι πέντε (5) από τα προτεινόμενα θέματα. Στο τέλος, υπάρχουν δύο ελεύθερα πεδία για να προσθέσετε θέματα που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σας.

https://forms.gle/97LKTYMigL53Rhbo9

Το τελικό πρόγραμμα θα διαμορφωθεί σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα της σφυγμομέτρησης.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

* Αν δεν μεταφερθείτε στη σφυγμομέτρηση αυτόματα, αντιγράψτε τον σύνδεσμο και επικολλήστε τον στο πεδίο αναζήτησης του φυλλομετρητή.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ