ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσίασε η θεατρική ομάδα του Γαράζου

0

Το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού απέσπασε η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαράζου που στο πλαίσιο της 32ης Γιορτής Κίτρου που πραγματοποιήθηκε στο Γαράζο Μυλοποτάμου από 15 έως 19 Αυγούστου, παρουσίασε το έργο της Μαρίας Κίτρα «Της μάνας σου η σύνταξη» σε σκηνοθεσία Καλλιόπης Τσιμπισκάκη.

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαράζου, και αυτή τη χρονιά κατάφερε επάξια να κερδίσει τα θετικά σχόλια του κοινού, που γέμισε ασφυκτικά την πλατεία δύο φορές, προκειμένου να παρακολουθήσει μια ξεκαρδιστική σύγχρονη κωμωδία «αντίδοτο» στην εποχή της κατήφειας και των κρίσεων.

Έτσι οι εκατοντάδες θεατές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαράζου και στις δύο τις παραστάσεις που δόθηκαν, κυριολεκτικά «κέρδισαν» περίπου δύο ώρες αστείρευτου γέλιου.

Η σκηνοθεσία της κ. Τσιμπισκάκη, αλλά και το ταλέντο των ερασιτεχνών ηθοποιών που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε η ομάδα να παρουσιάσει και τις δύο βραδιές ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου η θεατρική ομάδα του Γαράζου θα δώσει ακόμα μία παράσταση την Τρίτη 30 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο Ατσιπόπουλο.

Στην παράσταση παίζουν οι: Γλυκερία Κλάδου, Νίκος Ρουσσάκης, Αλεξάνδρα Κλάδου, Αναστασία Κασσαπάκη, Ιωάννα Καψή, Σταύρος Νικηφόρος, Μαριάννα Γεωργουλάκη, Ιωάννα Ρουκούνη, Γιώργος Μαθιουλάκης και Αλέξανδρος Χαλκιαδάκης. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ