ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου: Στήριξη στους εργαστηριακούς γιατρούς

0

 Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στον δίκαιο αγώνα και τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαστηριακών ιατρών, που ζητούν την κατάργηση των μνημονιακών νόμων (clawback-rebate), που καταστρέφουν τα εργαστήρια της γειτονιάς, καθώς και την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους. Οι μεγάλες περικοπές αποζημιώσεων από τον ΕΟΠΥΥ, θα οδηγήσει σε λουκέτο πολλά διαγνωστικά κέντρα της χώρας και στην απώλεια εκατοντάδων θέσεων εργασίας.

  Ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός οργανισμός της χώρας ΕΟΠΥΥ, δεν δέχεται την εφαρμογή των Διεθνών Κατευθυντήριων οδηγιών ορθής κλινικής συνταγογράφησης και διαγνωστικών πρωτοκόλλων, αποδεικνύοντας πως δεν επιθυμεί ο ίδιος την καλή και επιστημονική πρακτική για την υγεία των πολιτών, δείχνοντας παράλληλα την αμετανόητη αλαζονεία του.

   Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου καλεί σε άμεση συνάντηση του Υπουργείου Υγείας και της Διοίκησης του ΕΟΠΥΥ με τους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας, προκειμένου να επιλυθούν τα μεγάλα αυτά ζητήματα και να διασφαλιστεί η Υγεία για όλους τους πολίτες.=

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ