ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Μια στροφή που περιμένει χρόνια…

0

Μετά την κατολίσθηση του 2019 λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, αλλά και την καθυστέρηση της έστω και μερικής αποκατάστασης, πέρασαν χρόνια χωρίς ακόμα να έχει αποκατασταθεί η δεύτερη λωρίδα κυκλοφορίας που έχει μετατραπεί σε… κήπο αγριόχορτων.

Ο λόγος για το σημείο που βρίσκεται στην έξοδο του Φράγματος Ποταμών στο Αμάρι, στο οποίο λειτουργεί μόνο το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να παρεμποδίζεται η διέλευση των αυτοκινήτων, αφού ο ένας από τους δύο οδηγούς που έρχονται από αντίθετες κατευθύνσεις πρέπει υποχρεωτικά να σταματήσει για να περάσει ο άλλος. Μάλιστα ενώ υπάρχει και προσωρινή γραμμή από μπετό η οποία τοποθετήθηκε για να μπλοκάρει προσωρινά τα όμβρια πλέον μπορεί να προκαλέσει ατύχημα στους οδηγούς.

Σημειώνεται επίσης, ότι πρόκειται για σημείο τουριστικού ενδιαφέροντος αφου περνούν οι επισκέπτες της περιοχής, για να επισκεφθούν το φράγμα, οι οποίοι ξαφνικά οδηγούνται σε μονό ρεύμα κυκλοφορίας. Καλό θα ήταν λοιπόν οι αρμόδιοι να ολοκληρώσουν το αφημένο στην τύχη του έργο και να το παραδώσουν επιτέλους ολοκληρωμένο στην κυκλοφορία. Άλλωστε το πόσο παρατημένο είναι φαίνεται και από το μέγεθος των φυτών που κατάφεραν ν’ αναπτυχθούν στο σημείο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ